Shabby and chic...

vai coastal style....vai pehmeitä pastilleja. Mene ja tiedä, mitä tästä vielä tulee, mutta nyt on joka tapauksessa täällä käynyt pienoinen pyörremyrsky, ja paljon tavaraa lähtenyt kaappeihin ja kirppareille, ja tilalle olen kaivanut laatikoista hiukan rottinkia ja bling blingiä. Kylläpä nyt tuntuu jotenkin helpommalta hengittää! Edes hiukan aikaa, saa nähdä, kuinka pitkään pystyn olemaan hiukan "tyhjemmässä" kodissa. Kovasti haaveilen sisustavani tätä kotia enemmän Riviera Maisonin tuotteilla, tuo coastal style kun sopisi niin ihanasti meidän järvenrannalla olevaan kotiimme. Mutta katsotaan nyt, mihin virta vie.Olohuoneen astiahyllyltä lähti kukkakuvioiset posliinikannut yläkerran vitriiniin, ja tilalle laitoin muita esineitä, joita laatikoistani löysinSeinähyllynkin asetelma vaihtui:

Tämä kynttiläasetelma vaatii vielä toisenkin samanlaisen kynttilän kuin vasemmalla, kunhan joskus vielä paranen ja pääsen kauppaankin:Takan päällinenkin selkeytyi aika laillaDaisy-neito ei ihan ymmärtänyt, miksi se äiti heiluu kameran kanssaOli tyyli mikä tahansa, niin madonnoista ei luovuta! Koskaan ei toki kannata sanoa ei-koskaan, mutta aika varma olen tästä asiasta ;)


Nyt lähden takaisin sohvalle lepäilemään, meinaa tauti ilmeisesti mennä jo keuhkojen puolelle. Oikein mukavaa viikonlopun jatkoa kaikille täältä mikä-lie-tyylin kodista!