Yllätyksiä ja arvontaa!

Sain viime viikolla jännittävän yllätyspaketin blogiyhteistyökumppaniltani YellowTulipista. En lainkaan tiennyt, mitä paketti sisältäisi, tiesin vain, että paketin sisältö tulisi sopimaan kotiini hyvin. Ja niinhän se sopikin! Paljastanpa nyt teillekin jo hiukan:


Paketista paljastui ihanat GreenGaten Oona Gray-sarjan peltirasiat, Isolde-koriliina sekä


ihanan tuoksuinen Oona Gray- soijakynttilä, joka tulee kauniissa rasiassa. Neitonen "nappasi" Pariisi-huoneeseensa oitis peltirasiat ja koriliinan, mutta kynttilän minä vein heti kylpyhuoneeseemme, jossa sitä on mukava poltella saunailtoina.Yellow Tulipin ihana Satu halusi muistaa myös teitä blogini lukijoita! Sain luvan arpoa yhden onnekkaan, joka saa valita yhden Greengaten koriliinan ja yhden Greengaten keittiöpyyhkeen Yellow Tulipin valikoimasta! Arvonnan säännöt ovat tutut:

1. Arpa linkittämällä alle, mikä olisi lempituotteesi Yellow Tulipin valikoimassa, jonne pääset täältä

2. Arpaa saat kirjautumalla lukijakseni ja linkittämällä alle, mikä olisi lempituotteesi Yellow Tulipin valikoimassa, jonne pääset täältä 

3. Arpaa saa kirjautunut lukijani, joka linkittää arvonnan alla olevalla kuvalla blogiinsa ja linkittää alle, mikä olisi lempituotteesi Yellow Tulipin valikoimassa, jonne pääset täältä Kiitos vielä kerran Yellow Tulip ja onnea kaikille arvontaan!