6 päivää ruskaa: päivä 6

Kaikki hauska loppuu aikanaan. Niin myös loma. Vaikka ihana oli ajatus myös perheen luokse pääsemisestä. Väkisinkin sitä kuitenkin tunsi haikeutta katsellessaan jokimaisemaa ja nuuhkiessaan kirpeää jäkälältä tuoksuvaa ilmaa.

Lento Ivalosta kohti Kittilää ja Helsinkiä lähti klo.12.40. Saimme siis kaikessa rauhassa nauttia aamusta ja siivoilla rauhassa. Minä otin taas sadoittain valokuvia ja nautin höyryävän kuumasta aamukahvista pihalla.

Löysä aamu divaanissa. Tahdon divaanin. Ja tuon maiseman.
Alan muuten näyttää pelottavan paljon meidän äidiltä. Ja minä kun olen tottunut olemaan isän näköinen tyttö!

Pakkailimme tavarat ja siivosimme mökin kuntoon. Ja sitten oli lähdettävä kohti Ivaloa. Minä halusin vielä pysähtyä Inarissa ostamassa matkamuistoja muillekin perheenjäsenille, kuin taaperolle.

Ainoat porokuvat reissusta ovat tällaisia minibussin takaosasta tuulilasin läpi otettuja otoksia. En ehkä voita vuoden luontokuva-palkintoa tällä. Noilla urpoilla kesti melko kauan tajuta, että kannattaa väistää tien sivuun sen sijaan, että juoksisi sen myötäisesti...
Ratkiriemukasta menoa lentokentällä

Sää alkoi näyttää niin uhkaavalta, että ehkä oli aikakin poistua. Etelään mennessä alkoi kirkastua...

Koska tämä päivitys muuten jäisi torsoksi, niin tarjoan koko viikon matkavideon tässä yhteydessä. Se on aivan yhtä huonosti editoitu, kuin kaikki edellisetkin. Nauttikaa!

Tuli ilta ja tuli aamu, näin meni kuudes päivä. (1.Moos.1:31b) Mutta seitsemäntenä päivänä en todellakaan levännyt, vaan menin kouluun, josta olin lintsannut edelliset 4 päivää, toivoen etten olisi kovin pahasti jäänyt muista jälkeen.

xoxo,

minä