Best. Idea. Ever.

Olipa kerran kylpyhuone. Kylpyhuone oli aika tavallinen. Ei heijastanut omistajiensa persoonaa millään tapaa. Omistajilla ei kuitenkaan ollut varaa laittaa koko kylppäriä remonttiin. Eikä siihen oikeastaan ollut tarvettakaan. Laatat olivat... ihan kivat. Joskin ihan kiva oli frouvan korvissa kirosana. Jotain täytyi tehdä, jotta huoneesta saisi kiinnostavan.

Ensimmäisenä Sauronin silmä (siis frouvan) osui ikkunaan, joka näytti hieman tylsältä. Saksanmaalta hän oli raahannut kotiin posliinisia kaktuksia (#posliinikissat).

#posliinikissa = yleisnimitys kaikille koriste-esineille. Sanan alkuperästä:
Isäntä: ... kun sulla on noita koriste-esineitä
Nainen: #¤"¤ ne mitään koriste-esineitä ole. ne on sisustuselementtejä! Koriste-esineet on sellaisia posliinikissoja, joita mummoilla on takan reunalla! (Sittemmin nainen on joutunut myöntämään omistavansa muutamia "posliinikissoja")

Nyt alkaa tämä kolmannen persoonan narratiivi tökkiä, joten jatkan minä-muodossa. Minä olen siis se frouva... ja Sauronin silmä, ja nainen - jos et hoksannut...

Laitoin kaktukset ikkunan väliin, leikkasin niiden latinankieliset nimet mustasta DC-fixistä (portaista tutulla tekniikalla) ja liimasin ne ikkunaan.

Naapurista luultavasti on hyvät näkymät meidän suihkuille... :D

Mutta voih, kylpyhuone näytti vieläkin tylsältä... Ehkä jos hankkisi kivan saippuapullon? Koulun takia vietän nykyisin aika paljon aikaa Kouvolassa. Veturin henkkamaukalta löysin sopivan saippuapullon.

Sauronin silmä on jo kääntynyt kohti rumaa allasta ja hanaa... Kunhan Mordor saa rahat kasaan, niin...

Saippuapullo yksinään vaikuttaisi kovin orvolta. Jospa olisi jotain sen seuraksi... Olihan siellä H&M:llä toki His ja Hers-hammasharjamukit... mutta meillä säilytetään hammasharjoja vessassa, ei kylppärissä. Ja sitä paitsi vessassa on jo maailman kaunein hammasharjateline.  (Se näkyy vaikkapa täällä...) Joten ei tarvetta sellaiselle...

Mihinkähän muuhun niitä kippoja voisi käyttää? Kukkapurkkina...? Niitä kaktuksiahan kylppärissä jo oli, että jos oikeita niihin ruukkuihin... mutta miten se His ja Hers liittyisi niihin? Kunnes välähti!

Ta-daaa:

Ei ole posliini... :P

Kaktusten valitsemiseen sinällään liittyy jänniä tarinoita... Ensin kävin Veturin kukkakaupassa.

Myyjä: Voinko auttaa?
Minä: Ei kun miä katselen vaan kaktuksia...
Myyjä: Joo, meillä on tässä monenlaisia!
Minä: Juu, mutta ei näytä olevan juuri sen näköistä, kun miä etsin. Sen pitäisi olla just tietynlainen.
Myyjä: No minkä näköinen sen pitäisi olla?
Minä: Tuota... nyt miä ehkä mieluummin en sanoisi.

Että öh, tuon näköisiä... Nämä kaktukset tulivat Raisiosta Myllyn Plantagenista. Sielläkin valinta oli vaikea, sillä joillain kaktuksilla oli liian isot ballssit ja joillain niitä oli liikaa. Revin nuo irti rykelmästä - ja voin sanoa, etten suosittele moista ainakaan ilman hanskoja. Piikkejä jäi ihon alle. Tekevät kipeää. Auts.

Kaappi on snadisti ruosteinen...

Wash-kirjaimet ovat tästä legendaarisesta päivityksestä. Legendaarisesta siksi, että ensimmäinen kirjoitusvirhe on jo otsikossa.

Nyt kun on herralle ja frouvalle omat kaktukset, ei kylppärikään ole enää niin tylsä ja tavanomainen.

Kylläpä jaksaa vielä alapäähuumori naurattaa vanhaa naista... Kasvankohan joskus aikuiseksi ja muutan pois Mikä-Mikä-Maasta?

Hauskaa alkanutta viikkoa sinulle!

xoxo,

minä