Bloom - ei ihan tavallinen kukkakauppa

Olimme taaperon kanssa kaikessa rauhassa kävelemässä Mariankatua pitkin, kun silmä tarttui yht'äkkiä johonkin jännittävään Keskuskadun puolella. Uusi kukkakauppa! Sen ikkuna muistutti viidakkoa ja kutsui meidät vaihtamaan katua.

Ja voi mikä seikkailu liikkeessä odottikaan! Bloomin kutsuminen pelkästään kukkakaupaksi ei tekisi sille oikeutta. Johtuiko flamingosta ovenpielessä, vai mistä, mutta minulla oli varmaan samanlainen olo kuin Liisalla ihmemaassa. Whimsical, olisi sana jota käyttäisin, jos saisin lainata englannista sellaisen.

.

Liikkeen kierrätysideologia uppoaa minuun ihan satasella! Kuka keksii istuttaa loiskasveja leludinosauruksen päähän tai tehdä kukka-asetelmia teekuppiin? Ihan mahtavaa!

Miksi, oi miksi, miä en ostanut tätä? Kuinka täydellinen kasvi lastenhuoneen sisustukseen!?! Täytyy hakea se seuraavan kerran, kun eksyn Kotkansaarelle!
Itse olen valanut kynttilöitä posliinikuppiin, mutta tätä en olisi keksinyt!
Täydellinen vaikkapa hääpaikan koristeeksi!
Rasistisuudestaan huolimatta, nää lakupurkit ovat minusta jotenkin huvittavia!
Nämä neidit ovat vähän fiinimpiä dinosauruksia...

Bloom on kauppa, jonka seinillä hirven ja vapaudenpatsaan päät viihtyvät sulassa sovussa 

Eikä pappina voi tietysti unohtaa Neitsyt Mariaa, joka on saanut jännän värin pintaansa.

Heippa tällä erää Bloom, minä palaan vielä! Käykäähän te muutkin sillä aikaa tukemassa paikallisia yrittäjiä! Bloom löytyy Keskuskadun varrelta, numerosta 31. Ja kaupan Facebook-sivu löytyy täältä.

xoxo,

minä