Fossiileita hiekassa

Käväisin taannoin Helsingissä rakenneultrassa ja sillä reissulla koin järkytyksen. Kaisaniemi/Kajsaniemi ei enää olekaan Kaisaniemi vaan Helsingin yliopisto/Helsingfors universitet. Yliopistollehan minä toki olin aina menossa, kun siinä pysähdyin... mutta miä en kestä näin massiivisia muutoksia elämässäni!

Anyways... Siellä opintoputkessa eli Kaisaniemen metrotunnelissa törmäsin Flying Tiger Copenhageniin ja ajattelin huvikseni katsastaa, löytyisikö sieltä jotain kivaa, jota Kotkan Pasaatin myymälästä ei löydy. Ja kyllä! Löysin nämä aivan mahtavat hiekkamuotit. Taisivat olla 2€/setti ja niitä löytyi kolme erilaista. Olihan ne napattava pienelle dinosaurusten ystävälle tuliaisiksi.

Myyjä kysyi, tarvitsisinko muovipussia. Minä vastasin, että en, pelastetaanpa nyt luonto muovilta. Ja sitten minua alkoi naurattaa, kun tajusin ostavani muovileluja. 

Näissä olisi ehkä pitänyt olla kokoamisohjeet mukana. Jossain seteissä oli minusta ylimääräisiä osia. Tai olisi pitänyt tutkia kotona dinosauruskirjaa!

Meidän lähirannan hiekka on aivan omiaan hiekkakakkujen rakentamiseen. Miksikö meillä on valkoista hienoa hiekkaa? Siitä kerrotaan täällä.

Harmittaahan se, kun sukupuuttoon kuolee...

Onko teillä kotona dinosaurusfaneja? Lisää vinkkejä dinofaneille täällä. Ja aiempaa juttua Tigerin leluista täällä.

Kohti uusia leikkejä!

xoxo,

minä