Halloweenin nachoannos

Tätä annosta varten tarvitset kaksi pientä kurpitsaa. Koska syötävät kurpitsat ovat minusta kohtuuttoman kalliita (kun en kuitenkaan ollut aikeissa syödä niitä), minä hankin Plantagenista kaksi koristekurpitsaa. Jynssäsin ne hyvin ennen kuin ne joutuivat kosketuksiin elintarvikkeiden kanssa.

Lisäksi tarvitset pussin (juusto)nachoja. En ymmärrä, miksi kukaan söisi tavallisia. Juustonachot maistuvat niin paljon paremmalta! Sekä purkin salsaa ja guacamolea.

Aloita leikkaamalla kurpitsan "hattu" irti. Koverra sen jälkeen kurpitsan sisus pois, Tee sitten kurpitsalle mahdollisimman pahoinvoiva ilme. Säilytä kurpitsoita jääkapissa h-hetkeen saakka.

Levitä nachot lautaselle. Aseta kurpitsat paikalleen ja laita niiden suusta valumaan guacamolea ja salsaa.

"Hassua" tässä on se, että mulle käy juuri noin, kun kurpitsaraukoille, jos syön guacamolea. Olen nykyisin niin allerginen avokadolle (miten voi edes olla???), että tuloksena on maailman kauhein olo, jos sitä erehtyy syömään. Vatsa alkaa kramppaamaan, otsalle nousee kylmä hiki, silmissä sumenee, äänet tuntuvat kuuluvan jostain kaukaa, pyörryttää - ja sitten lähtevät jalat alta.

Mutta tämä annos olikin muiden iloksi! :D

Pienellä vaivalla tavallisesta annoksesta saa yököttävän hienon! Love it!

xoxo,

minä

 

PS. Muita Halloween-herkkuja? Tsekkaapa nämä: