Halloweenin syötävät tekarit

Tekareita varten tarvitset suklaakeksejä (mulla oli tällaisia), kananmunia ja tomusokeria, punaista pastaväriä ja pieniä valkoisia vaahtokarkkeja (cake angel's).

Pilko piparit keskeltä kahtia. Tämä on haastavaa, sillä keksit hajoavat helposti. Kävin ohimennen pyörähtämässä Disa's Fishissä Haminassa ja sieltä olisi saanut kilon laatikon vastaavanlaisia pipareita. Siinä olisi ollut varaa hukatakin muutama... Laita keksi tasainen puoli alaspäin leikkuulaudalle, niin sinulla on edes teoreettinen mahdollisuus saada keksi halki ilman, että se murenee. (Minä tuhosin kaksi puolikasta)

Valmista pikeeri sekoittamalla sähkövatkaimella 1/4 dl munanvalkuaista ja 1,5dl tomusokeria. Sekoita useita minuutteja. Lisää cocktailtikun kärjellä punaista pastaväriä, kunnes pikeeri näyttää ikenien väriseltä. Varmista, että väri on sekoittunut tasaisesti.

Kaapaise lusikalla keksinpuolikkaan sileälle pinnalle hieman pikeeriä ja asettele vaahtokarkit hammasriviksi siihen. Laita hieman pikeeriä myös toisen keksinpuolikkaan sileälle pinnalle ja liimaa se hampaiden päälle. Ole maltillinen pikeerin annostelemisen kanssa, ettei se valu.

Anna kuivua ja tarjoa sitten.

Tässä iässähän tekohampaat alkavat olla se suurin kauhu! Mun kahdeksan litran viikkovauhti PepsiMaxin litkimisessä ei ainakaan vähennä painajaisia... :D

Vietetäänkös teillä Halloweeniä?

xoxo,

minä

 

Muita Halloween-vinkkejä täältä: