Hoitonurkkaus jätepuusta ja hankintoja vauvalle

Hoitopöytä = turhake. Miksi ostaa huonekalu, jonka käyttöikä on lyhyt ja jonka voi oikeastaan korvata millä tahansa tasolla? Tällä kertaa en lankeaisi siihen ansaan...

Niinpä rakensimme isännän kanssa jätepuusta hoitotason meidän uusien kodinkoneiden päälle. Puut ovat satavuotiaan haminalaistalon ikkunakruunujen karmit. Hamstrasin ikkunakruunut Facebookin roskalavaryhmältä. Kruunuista postaan myöhemmin, kun saan ne uusille paikoilleen. Karmeille en keksinyt muuta käyttöä, niin yhtä hyvinhän niistä voisi rakentaa tason...

Eihän se silmiä hivele, mutta on sopivan rouhea mun makuun. Bongasin ihanan pellavaisen NG Babyn hoitoalustan Ellokselta. Ja pakko se oli tilata, kun huomasin, että niitä oli enää kaksi jäljellä. Isäntä kysyi, että oletko nyt miettinyt ihan loppuun? Pellavahan kastuu, jos sille tulee pissat ja sitä ei saa pyyhittyä puhtaaksi. "Varmaan riittää, että pesee päällisen, eiköhän tuossa ole jotain vettä hylkivää sisällä", minä arvelin. No ei ollut. Sisällä on superlonia. Täytyy varmaan viritellä pinnasängyn pissasuoja kankaan ja superlonin väliin.

Olisinko minä, jollen rakastuisi kauniisiin mutta epäkäytännöllisiin asioihin?

LWT:stä löydetty hylly pääsi seinälle alustan ylle, kun seinä huuteli tyhyyttään.. Isona ja rikkaana ostan siihen kaapit... mutta siihen asti tämä saa palvella!

Ajattelin, että jos löytyy kivoja ja neutraalin värisiä vauvan ihonhoitotuotteita, niin niitä voisi asetella tuohon hyllyyn. Niin ikään LWT:stä löytynyt Karhula-laatikko pääsi hoitotasolle. Siinä säilytän vaippoja. Mun muoviahdistukseni on tällä hetkellä melko korkealla tasolla. Kestovaippailemaan minusta ei kuitenkaan ole. Onneksi on Naty-vaipat, joiden nimeen vannon! Ne on valmistettu maissikalvosta muovin sijaan. Meillä ostettiin näitä jo naperon ollessa vauva, niin edellä mainitusta syystä, kuin siitä, että vaippoina Natyt ovat yksinkertaisesti kauneimpia. Minusta on ärsyttävää, jos valkoisten housujen läpi paistaa joku kirkkaan värinen leijona tai virtahepo. Natyissa ei ole turhia kuvituksia. Ja ne ovat biohajoavia. Win-win!

Eräänä päivänä joitakin viikkoja sitten sain tekstiviestin kännykkääni, että olen saanut Bebesistä paketin. Tämä aiheutti pienen hämmennyksen, sillä en muistanut tilanneeni mitään (paitsi hoitoalustan Elloksesta). Toisaalta olin unohdellut ihan hirveästi asioita lähiaikoina. Nähdäkseni oli siis kaksi vaihtoehtoa: joko olin tilannut jotain ja autuaasti unohtanut sen tai sitten joku ihana oli tilannut meille jotakin. Onneksi paketista paljastui anopin nimi, niin tiedän ketä kiittää!

Kääreistä kuoriutui panda-harsoja ja ihana huppupyyhe.

Pyyhe odottelee nyt käyttäjäänsä hoitotasoa vastapäätä olevalla seinällä... tai no, tämä yksi täystuho olisi halunnut juosta pihalla pikkuveikan pyyhkeessä, jos en olisi kieltänyt...

Nyt kun katson tätä kuvaa, tulee naperosta mieleen Leo Luonto, Hissun hahmo Trabant Expressistä :D :D
Vanhempia kirppislöytöjä...

Sitten tarvitsisi vielä huoltaa vaunut (renkaat ja jarrupalat on jo tilattu), laittaa vauvan huone valmiiksi ja ostaa autoon istuin. Olenkohan unohtanut jotain?

Vajaa kaksi kuukautta...

xoxo,

minä