Hu-huu-rjia pipareita - part 1

Halloween. Mikä ihana tekosyy! Tässä postauksessa tehdään Halloween pipareita muoteilla, joita oletan löytyvän lähes jokaisesta kodista. Aatami ja Eeva-muoteilla (AKA piparkakku-ukko ja piparkakkuakka) ja shottilasilla pääsee jo pitkälle!

Aatami-piparit syntyivät vahingossa, kun annoin taaperon koristella pipareita. (Täällä juttua siitä...) Käytin taaperon ideaa, pursotin punaisella pikeerillä epämääräisiä verikuvioita ukkoihin.

Eevasta puolestaan saa oivan kummituksen. Meidän mummolla mun muistaakseni on sellainen Eeva, jolla ei ole oikeastaan kaulaa. Se sopii tarkoitukseen paljon paremmin. Mun Eevalla on kaula, joten sitä täytyy pikeerillä hieman "korjailla" pursottamalla yli reunojen. Pikeerin kuivuttua haamulle voi piirtää elintarviketussilla silmät ja suun.

Silmiä saat leikkaamalla piparkakkutaikinasta shottilasilla ympyröitä. Kuorrutin silmät pikeerillä ja asetin keskelle salmiakkirakeet, joiden päälle tökkäsin vielä vähän pikeeriä. Piparien kuivuttua piirsin punaisella elintarviketussilla katkenneita verisuonia niiden pintaan. Heittelin pikeeriin valkuaista ja tomusokeria ihan fiilispohjalta. Jäi löysäksi ja valui. Älä sinä ole urpo. Noudata ohjetta. Se on 1/4 dl munanvalkuaista puoltatoista desiä tomusokeria kohden. Ja sitten vatkataan sähkövatkaimella useita minutteja (ja lisätään tarvittaessa pastaväriä).

Note-to-self: Älä käytä punaisia lakritsarakeita. Piparit tuppaavat näyttämään enemmän nänneiltä kuin silmiltä.

Oolsou, nuo Candy Kingin namulaarista löytyneet punaiset, valkoiset ja mustat lakritsarakeet olivat kuulemma pahan makuisia. Taapero heitti ne roskikseen, koska olivat liian "tulilaisia" ja isäntä totesi, etteivät olleet mikään makuelämys... Korvaa paremman makuisilla karkeilla... vaikka ranskanpastilleiilla!

Halloweenpiparit osa kaksi on tulossa piakkoin, siinä välineurheillaan sitten vähän erikoisemmilla muoteilla...

Hu-huu-rjan hauskaa viikonloppua!

xoxo,

minä

PS. Aiempia Halloween-postauksia löydät täältä:

...ja lisää on tulossa!