Hu-huu-rjia pipareita - part 2

Muistattekos perusmuoteilla tehdyt Halloween-piparit? Tässä toisessa osiossa käytetään vähän spessumpia muotteja: kurpitsaa, pääkalloa ja piparkakkutalosarjan hautakivenmallista ikkunamuottia.

Löysin tosiaan piparkakkutalosarjastani kaari-ikkunan tai oven ja päätin hyödyntää sitä Halloween pipareissa. Värjäsin pikeeriä mustalla elintarvikevärillä harmaaksi. Elintarvikeväreillä, koska olin viimeksi sekoittanut pastaväripurkkien kannet ja heittänyt vahingossa pois sen hyvän mustan pastavärin, kun minun piti hankkiutua eroon siitä Prisman karmeasta herneenmakuisesta vihreästä. Löysin kuitenkin mustan korkin alta purkin vihreää. Voi kakka!

Harmaan pikeerin jokseenkin kuivuttua pursotin koristeet värjäämättömällä ja punaisella pikeerillä. Jos haluaisi olla ihan todella brutaali, niin näistähän voisi tehdä vaikka paikkakortit pursottamalla syöjien nimet pipareihin. Mutta ihan sellaiseen kamaluuteen en ollut valmis. En ikinä halua nähdä lasteni nimiä hautakivessä!

RIP ja SOS tuntuvat nykyisin muodostavan noin 50% teini-ikäisten sanavarastosta... mielestäni tilanne on erittäin SOS!

Sitten löysin muottivalikoimastani kurpitsan (josta en tykkää yhtään), jossa oli aukot silmille ja suulle. Minä mieluummin koristelisin silmät ja suun pikeerillä. Niinpä pursotin aukot umpeen. Kurpitsoista ei ehkä siksi tullut mitenkään hivelevän kauniita. Minulla ei ollut oranssia pastaväriä, joten sekoitin punaista ja keltaista.

Samassa muottisarjassa lienee tullut lepakko.

Katseltuani hetken lepakoita, en voinut itselleni mitään, vaan oli pakko poiketa hieman Halloween-aiheesta ja pursottaa yksi omaksi iloksi hieman toisella tapaa...

Sitten löysin pääkallomuotin, mutta se oli sellainen merirosvopääkallo, jossa on sääriluut ristissä pään alla. Se ei huutanut "Halloween", vaan muistutti nimenomaan niistä merirosvoista. Niinpä leikkasin ennen paistoa sääriluut poikki.

Koristelin värjäämättömällä pikeerillä, johon tyrkkäsin punaiset lakurakeet silmiksi sen ollessa vielä märkää. Pikeerin kuivuttua piirsin yksityiskohtia mustalla elintarviketussilla.

Mulle näistä tuli vähän sellainen Achmed the dead Terrorist-fiilis... Sanokaa, että tiedätte Achmedin?!?

Yhden piparin päätin koristella Dia de los muertos-teemalla. Viva la Mexico! (Mistä nappulasta saa sen väärinpäin olevan huutomerkin?)

Siinäpä toinen osa mun piparikokeilujani. Tulossa seuraavana muffineita sun muita Halloween-herkkuja.

xoxo,

minä

PS. Ethän ole unohtanut näitä: