Inktober - viikko 2

Jos et ole seurannut Inktoberiani alusta asti niin täällä kerrotaan mistä on kyse - ja täältä löydät ensimmäisen viikon tuhertelut.

Mutta nyt siis toisen viikon töhräyksiin. Sanottakoon, että mulla ei ikinä eläessäni ole ollut näin kiireistä, kuin tässä kuussa. Joten mihinkään taiteen mestariteoksiin ei kerta kaikkiaan ole aikaa. Mutta ei kai se mulla ollut tarkoituksenakaan. Ensi vuonna aion kyllä edetä prompt-listin mukaan. Mutta nyt vielä pahoinpidellään Puhia.

8.10.2017

Inspiraatiokuvassa Risto retuuttaa Puh-karhua. Mietin, mihin karhun voisi vaihtaa - ja bensakanisteri tuntui luontevalta vaihtoehdolta...

9.10.2017

Tämän päivän inspiraatio tuli kuvasta, jossa Puhin pää on juuttunut hunajapurkkiin. Korvasin purkin uunilla.

10.10.2017

Tämä on oma lempparini tähänastisista tuotoksistani. Alkuperäisessä kuvassa Puh ja Nasu tietysti miettivät omituisia jälkiä tajuamatta, että ne ovat heidän omansa. Mutta mitäpä jos jäljet kuuluisivatkin jollekin oikeasti kauhealle?

11.10.2017

11.10. menin hyvin pienillä muutoksilla ja vaihdoin lahjapaketin aikapommiin. Se muuttaa hieman kuvan tunnelmaa...

12.10.2017

Pessimistinen Ihaa on lempihahmoni Puolen Hehtaarin metsässä. En ollut keksiä, miten kiusata Ihaata, kunnes hoksasin, että on joku, joka puhkuu ja puhaltaa risutalot kumoon. Alkuperäinen Ihaan asumus täällä.

13.10.2017

Siltakuvia on monia... päädyin tällaiseen "tyttö näki sillalta kuinka mustaa, vesi oli alhaalla jossakin"-tyyppiseen ratkaisuun sillan suhteen. Mietin, mikä saisi Riston hyppäämään. Sitten muistin isännän sanoneen vauvanhuoneen seinästä, että kun tuo tyttö kiinnittää Ihaalle häntää... eihän se mikään tyttö ollut, vaan Risto Reipas!

14.10.2017

Tiedättehän, kun Puh on juuttunut kaninkoloon? No oikeastihan siinä kävisi näin... Huomaan muuten, etten käyttänyt tätä Shepardin alkuperäisteosta, vaan jonkun muun fan fictionia mallikuvana... Oh well, close enough!

Siinä kakkosviikon anti. Kolmannesta meneillään olevasta viikosta voin sanoa, että yhtenä päivänä olin kokonaan unohtaa Inktoberin (niin paljon on kaikkea!) mutta onneksi illalla vielä kerkesin, ettei katkennut hyvä putki siihen. Inspiraatiokaan ei pulppua ihan itsestään. Olen käyttänyt jo kaikki inspiraatiota herättävät alkuperäisteokset.

Jos haluat seurata Inktoberia reaaliajassa niin instassa olen @ennayvonne ja sinne postaan päivittäin. Häshtägit #inktober ja #inktober2017 taikovat silmien eteen myös muiden tuotokset. Ja jos haluat tuntea itsesi todella mitättömäksi ja surkeaksi piirustelijaksi, liity myös facebookin Inktober-ryhmään!

Piirtelemisiin!

xoxo,

minä