Jotain muuta etsin, mutta tämän sain

Pari viikkoa sitten seisoin isännän siskon huoneessa Naantalin Rymättylässä ja ihailin kehystettyä mustavalkoista julistetta Naantalin kartasta. Siirryin siitä sohvalle ja yllätys, yllätys, aloin räplätä somekanavia läpi. Silmiin osui Tean blogi, jossa oli samanlaiset julisteet Kotkasta ja Karhulasta.  "PAKKO-OSTOS, PAKKO-OSTOS!!!", alkoi pää huutaa. En vaan tajunnut yhtään, että missä voisin tämän ostotapahtuman suorittaa. Multa oli mennyt kokonaan ohi tämä Pop Up Kotkan ajatus, että liikkeitä putkahtelee sinne tänne ja seuraavassa hetkessä ne ovat poissa. Oikeastaan aika ärsyttävää, koska juuri kun olet löytänyt kivan liikkeen, jossa asioisit mielelläsi uudestaankin, se on jo tiessään.

Kiersin kaikki liikehuoneistot, jotka löysin, joissa oli Pop up-tarra ikkunassa, mutta en löytänyt julistettani. Sen sijaan löysin jotain muuta, josta olen haaveillut pitkään ja hartaasti. Nimittäin porrastaulun ja siihen kirjaimet.

Näitä on vilahdellut blogeissa ja sisutuslehtien sivuilla viime vuosina. Missään ei vain kerrottu, mistä näitä saa! Sitten bongasin niitä Granitin nettisivuilta, mutta koskaan ei oikein ollut sopiva rahatilanne tilata niitä. Ja nyt, ta-daa, niitä sai meidän Pasaatista!!! Olihan se ostettava, vaikkei rahatilanne nytkään ollut optimaalinen. Unique5shop oli tämän löydön takana.

Minulle oli heti selvää, että laittaisin siihen tulevien matkojen speksit, onhan meillä eteisessä vähän matkustusteemaa...

Riviera Maisonin Aviator-kello on yksi mun suurimpia aarteitani!

Muut vaihtoehdot olisivat olleet käyttää taulua perinteiseti porrastauluna tai laittaa siihen joku kliseinen lausahdus vähän muunneltuna.

Olisin halunnut kirjoitta "1 KRS" ja "2 KRS", mutta kirjainpaketissa tuli vain 4 K:ta ja ne menivät noiden apinoiden sukunimiin... :)

Sukunimien takia en jaksanut irrotella pienenpieniä ääkköstenpilkkuja pakkauksestaan, mutta iskulauseeni ilman aakkosia olisi näyttänyt niin härskiltä, että oli pakko ryhtyä töihin...

Eikö oo ihana! Ja tätähän voi sitten käyttää kaikenlaisten viestien jättämiseen: "Pakkasin kamani! Hyvää loppuelämää!" tai "Vie ne roskat!"

Mitä miä en keksinyt? Onko sulla joku hyvä idea tän käyttötarkoitukseksi?

xoxo,

minä