Joulukalenteri 2016: Luukku 4 - Joulumarkkinat

Nyt päästiin blogin Facebook-sivun kisassa jo pisteisiin kiinni! Joosefhan sieltä paljastui Marian seuraksi. Mutta kuka, mitä tai mikä ilmestyy kuvaan seuraavana? Käy jättämässä vastauksesi Facebook-sivulle.

Nelosluukussa ovat joulumarkkinat. Joulu on siitä ihanaa aikaa, että joka puolella on paljon tapahtumia. Ja ikävää aikaa olla pappi, koska enimmäkseen et pääse niihin. Eilen pinkaisin suorilta muistotilaisuudesta Ruotsinpyhtäälle, Strömforsin Ruukkiin. Joulumarkkinat ovat siellä tänäänkin klo.10-14, mutta tänään päivä on niin täynnä töitä, ettei olisi ollut toivoakaan ehtiä sine. Eilen ehdn viimeiseksi puoleksi tunniksi paikalle. Mutta hyvin siinä ehti juoksemaan paikat läpi.

Minä se en malta pysyä poissa Ruukista, edellisenä päivänähän olimme sen alueella ajamassa kartingia.

Tänään siis ehtii vielä Ruotsinpyhtäälle.Ensi viikonloppuna joulumarkkinoita on ainakin Malmgårdin kartanolla ja Haminan Bastionissa. Niihin en valitettavasti pääse, koska olen Tukholmassa silloin. Mutta eiköhän sielläkin Stortorgetilla ja Skansenilla eletä joulumarkkinahumussa!

Tässä eilispäivän kuvasatoa:

Tosi halpoja JDL:n maaleja! Äkkiä rohmuamaan!
Hauskoja vauvan helistimiä
Vaadin, että joku virkkaustaitoinen ystäväni tehtailee meidän taaperolle laatikollisen Domino-keksejä!

"Kesätorilla" oli mahdollisuus valokuvauttaa itsensä joulupukin kanssa ja valokuvan saa ladata ilmaiseksi netistä. Minä olin hätäinen ja pyysin kuvaa omalla kännykälläni. Pois tieltä lapset. Täti tulee! Ei vaan... ihan viatonta selfietä ajattelin pukin kanssa. Mutta jos Pukki kutsuu polvelleen istumaan, onhan se mentävä!

Ja siinä minä istua nökötin ja pukki kertoi kiinalaisista bloggaajsta, jotka valloittavat Korvatunturin. Pukki näyttää vähän kärsivältä... painan varmaan keskivertokiinalaista vähän enemmän!

Muitakin kavereita löysin samasta rakennuksesta.

Hän on selkeästi ennenkin ottanut selfieitä...

Hauskoja otuksia!

Betonitöitä olisin kiinnostunut itsekin kokeilemaan...

Johan oli markkinat! Sitä minä vaan, että: "Rakas Joulupukki, voisinko saada joululahjaksi alpakan?"

PS. Lapset ovat edelleen toinen Brysselissä ja toinen Rymättylässä, en siis tarkoituksella jättänyt heitä kotiin päästäkseni yksin istumaan pukin syliin.

xoxo,

minä

 

 

Aiemmat luukut:

Luukku 1 - joulukalenteri
Luukku 2 - piparikuusi
Luukku 3 - paperitähti