Kasvihuoneilmiö

Tiedättekö, kun ihminen ei vaan jaksa istua neljää tuntia putkeen? Niin, että kun matkataan sukuloimaan isännän perheen luo Naantaliin, niin jossainhan on pakko pysähtyä. Ja jos on pakko pysähtyä, niin tehdään se tyylillä! Eli kaarretaan Sammattiin (knobbitieto: Elias Lönnrotin kotipaikka, t. Kalevala-fani) ja siellä Kasvihuoneilmiöön. Kuvat puhukoot puolestaan...

 ^ Nuo possukulhot maksoivat vain 2,5€/kpl. Olisiko pitänyt ostaa ihan vain siksi, kun olivat halpoja... olishan tuon voinut maalata vaikka kromispraylla... Nyt alan kuulostaa meidän mummolta, jos pitää ostaa vaan siksi, että halvalla saa!

Rakastan muun muassa riikinkukkoja
Liisa Ihmemaassa... tai Ihme-Liisa, niin kuin taapero sitä nimittää, on yksi lempikirjojani!
Miksi, oi miksi, en poiminut tätä mukaani???

^ Kasvihuoneilmiössä on myös pehmolelumeri. Me juoksutetaan taapero yleensä siitä nopeasti ohi. Kun entisenä McTyöntekijänä tiedän, millainen määrä kuonaa ihan tavalliseen pallomereen kertyy, ja muovipallot on sentään helppo puhdistaa, niin en halua edes ajatella, mitä kaikkea pehmoleluihin tarttuu... Mutta kiva idea kuitenkin!

Käviskö tää teidän kotiin?

^ Ollapa paljon rahaa, niin meidän taapero saisi tuollaisen polkuauton synttärilahjaksi! Mikäpä sopisi paremmin upseerintyttärelle, joka on kiinnostunut kaikista armeijajutuista. Mutta siinä oli todella suolainen hintalappu kyljessä (se ei ole tuo 90).

Nyt en yhtään tiedä, mitä tämä apina yrittää viestiä!
Tämä kuuluu tietysti aina reissuun...

Ootsiä käyny Kasvihuoneilmiössä?

xoxo,

minä