Kirppislöytö ja sisustusteetä

Kävin keväällä meidän äidin kanssa Ruukin löydöt-kirpparitapahtumassa Ruotsinpyhtäällä. Sieltä mukaan tarttui pieni seinälokerikko. Lokerikko oli väriltään oliivinvihreä ja siihen oli 90-luvun tyyliin maalattu koristeeksi tulppaani ja viinirypäleen oksa. Niinpä se vaati hieman tuunausta. Maalasin sen Clas Ohlsonin valkoisella kalustemaalilla... niin kuin keittiön muutkin kalusteet.

Päätin sijoittaa hyllykköön Design Letters-mukit, jotka hankin PP's Decoresta kaikille jo nimetyille perheenjäsenille. Ongelma tulee tietysti siinä vaiheessa, kun pikku-ukon muki hankitaan. Kolmannesta E:stä ei enää erota, mikä on kenenkin muki!

Olen suunnitellut, että ristiäisissä sijoitan mukeihin karkkeja ja kirjoitan mukeilla pikku-ukon nimen. Tarvitaan vielä kaksi mukia, jotta saan nimen kirjoitettua.

Koska mun, isännän ja teinin nimistä muodostuu sana tee, päätin tehdä tästä teehyllyn. Laatikossa säilytän teepusseja.

Pysähdyin puolivahingossa Disa's Fishissä Haminassa (ei voi olla raskaana ja pissaamatta koko matkaa Haminasta Kotkaan!) ja löysin sieltä sisustukseen sopivaa Teeleidin teetä. Pakko oli ostaa. Tosin vielä on testaamatta, maistuuko tee hyvälle.

Onpa muuten vaikeaa saada valkoisesta hyllystä oikean väristä kuvaa... se näyttää kuvissa joko keltaiselta tai siniseltä/harmaalta.

Samaisesta marketista tarttui mukaan myös uusi pastapurkki. Sekin sopi väreihin, joten en voinut jättää sitä kauppaan.

Kuka tulisi opettamaan minut valokuvaamaan? Kuvat eivät nimittäin ollenkaan tee oikeutta mun uudelle hyllylle!

xoxo,

minä