Laiskurin Halloween-muffinit

Lupailin muffineita. En kuitenkaan tykkää niitä leipoa, saati syödä, joten turvauduin vanhaan temppuun ja ostin kaupasta valmiita muffineita niin kuin Disneyn Prinsessamuffineiden kanssa. Jos et halua huijata, niin se ainoa hyvä muffini syntyy tällä pätkismuffinin ohjeella.

Tässä nyt vaan sitten esittelen Halloweenin koristeluideoita. Nämä koristeet syntyvät piparkakkumuoteilla sokerimassasta. Tarvitset lepakkomuotin ja piparkakkutalon kaari-ikkunamuotin. (Näillä muoteilla tehtyjä Halloween-pipareita löydät täältä, tosin niissä käytössä on isompi kaari)

Leikkaa sokerimassasta tarvitsemasi määrä lepakoita. Taittele sitten A4 arkki M-kirjaimen malliseksi ja taita lepakot kuivumaan M-kirjaimen keskiosaan V:n malliin. Leikkaa hautakivet samalla tavoin ja aseta kuivumaan tasaiselle alustalle. Anna molempien kuivua pari päivää.

Kun kuviot ovat kuivat, pursota lepakolle ruumis mustalla pikeerillä ja ripottele ruumiiseen välittömästi syötävää glitteriä tai mustia nonparellejä. Kirjoita hautakiviin haluamasi tekstit värjäämättömällä pikeerillä. Anna kuivua taas.

 

Na-na-na-na na-na-na-na....

Kopistele ylimääräiset hileet pois kuivaneilta lepakoilta. Kuorruta muffinit. Minä käytin molemmissa muffineissa harmaaksi värjättyä diplomaattikreemiä (50/50 kermavaahtoa ja vaniljakreemiä). Diplomaattikreemissä on se huono puoli, että sokerimassa alkaa hikoilla ja sulaa kosketuksissa sen kanssa. Voikreemi olisi siis järkevämpi valinta... Sen ohje löytyy myös pätkismuffineiden ohjeesta. Diplomaattikreemillä kuorrutetut muffinit täytyy tarjoilla heti!

Asettele lepakot lentämään muffinin päälle

Hautakivet tyrkkäsin pystyyn kreemiin. Koristeeksi ripottelin Domino-murua mullaksi ja asensin muutaman jellomadon möyhentämään sitä.

Hurrjan hauskaa ajanvietettä. Onneksi Halloween on kohta ohi, että aivoni voivat lakata ylikuumenemasta...

xoxo,

minä

 

Ja niitä aiempia Halloween leivonnaisiahan löytyy täältä: