Mitä opin Heurekassa?

Täällä kerroin vierailustamme Heurekaan. Nyt on aika listata Heurekassa oppimiani asioita ja esitellä mun ja taaperon pikaluonnostelut eläimistä.

Asioita, joita opin:

1. Kasvissyöjillä on pömppö massu, koska niillä on niin suuri suolisto

Ja minä olen koko ajan luullut olevani lihava, mutta pömppö massu johtuukin siis suuresta suolistosta! Tämä pitää taatusti paikkansa, todistukseksi esitän kuvan itsestäni, kun söin vielä lihaa. Tässä:

Kasvissyöjän pitää syödä suurempia määriä pitääkseen lihaksiaan yllä. Johtopäätös: ei ole hääviä olla kasvissyöjä!

2. Gorillalla on todella pieni pippeli

#onkosejosisällä

Gorillalla on kokoonsa nähden TODELLA pieni meisseli! Gorillat elävät haaremeissa, vahvin uros saa naaraat. Se ratkaistaan siis tappelemalla, näin ollen kikkelin koolla ei ole väliä ja se on jäänyt vähän kehittymättömäksi. Johtopäätös: ei ole hääviä olla gorillanaaras!

3. Miksi kirahvin takajalat ovat lyhyemmät, kuin etujalat?

Kirahvi synnyttää seisaaltaan. Jos sen takajalat olisivat yhtä pitkät kuin sen etujalat, kirahvivauva putoaisi niin korkealta, että se saattaisi kuolla tai vammautua. Johtopäätös: ei ole hääviä olla kirahvivauva!

4. Uros vai naaras?

Tässä on norsun peräpää. Sillä on näköjään kärsä myös siinä päässä. Tämän perusteella, kummanko merkkinen norsu on kyseessä? Heurekasta oli kuulemma jo ehditty hehkuttaa Hesarille, että heillä on urosnorsu näyttelyssään, kunnes selvisi, että tuo roikkuva juttu on vagina. Tuossa ei enää kohdunlaskeuma tunnu missään, sentään mun römpsä ei roiku polvissa! Johtopäätös: ei ole hääviä olla norsu!

5. Kirahvi sanoo: "öriöriöri"

Odotas, tätä en oppinutkaan Heurekasta, vaan tästä laulusta... Johtopäätös: ei ole hääviä olla siili. Tai etana.

 

Piirrellään...

Toisissa aiheissa, me siis piirreltiin pikaluonnoksina näyttelyn eläimiä. Meillä on koulussa usein tehtäviä, joissa kuva heijastetaan taululle vaikkapa 30 sekunniksi ja jos et ole nopea, et saa sitä piirrettyä (tämä tuottaa ongelmia siinä kohtaa, kun tulee jatkotehtävä). Niinpä yritin vain nopeasti saada eläimen muodon paperille.

Tässä joitakin mun tuotoksiani. Jouduin lisäämään vähän filtteriä, että hento lyijykynä näkyy paperista.

Mun porot näyttävät naamasta ihan alieneilta. Tässä alla sitten taaperon kaikki tuotokset.

Kaksi hevosta
Vuohi

Isäntä väitti, että vuohi näyttää hevoselta. Tyhmä! Vuohella on sarvi. Ja 7 jalkaa.

"katkarapu"
Koodinimi: katkarapu

Paparazzi oli sitten ottanut myös minusta noin sata kuvaa piirtelemässä. Havainto, jonka tein itsestäni on se, että kun keskityn, imen huulet sisään. Ilmankos huulirasvaa on alkanut kulua koulun alettua, jos imen huulia aina piirtäessäni!

Tuhannen jumpsuitin nainen... #pellehaalari #kummatkuteet #pyjamassakaupungilla

Ostoksilla:

Taisin jo edellisessä postauksessa kertoakin, että ostin ihmiskehoista kertovan kirjan Heurekan kaupasta?

Tämän avulla sitten opetellaan kotona piirtämään asentoja...
Taapero ei saanut tätä avaruuskypärää vaan mustekalalelun

 

Kassan yhteydessä näin "skeletal system" ja "muscular system" julisteet. Miettiessäni siinä kummanko ottaisin (sen verran kalliita, että molempia en viitsinyt), tajusin, että ne olivat kyllä niin valtavan isoja, että ei multa olisi löytynyt seinätilaa edes yhdelle. Niinpä päätin ostaa kotimatkalla Ikeasta pari pientä kehystä ja tulostaa jotakin samanrapaista kehyksiin työpöytäni yläpuolelle. Voilá:

Nyt on sitten refrenssimateriaalia lähettyvillä.

Doddih, olikohan sitten Heurekan reissu paketissa?

xoxo,

minä