Mun ihanista ihanin adventtikynttelikköni

Esinäytös

Löysin Tiuskan rannoilta ihanan ajopuukappaleen. Se on odottanut pääsyä osaksi sisustusta mutta jok'ikiseen projektiin se on ollut väärän kokoinen. Säilyttelin sitä odottaen sitä täydellistä projektia, jossa minun täydellinen lankkuni pääsisi oikeuksiinsa.

Ajopuutahan rakastan aivan hirveästi! Tässä muutamia kuvia muista ajopuuprojekteistani:

Pyyheteline kodinhoitohuoneessa
Hylly "Harryn huoneen" yllä
Hylly alakerran pikkuvessassa
Lankku katossa olohuoneessa

Varsinainen ongelma

Mietin, millaisen adventtikynttelikön tänä vuonna kehittelisin. Sitten hoksasin, että siihenhän lankku olisi omiaan. Isäntä ryhtyi heti tuumasta toimeen ja porailemaan lankkuani. Viime vuonnahan adventtikynttelikkö näytti tältä:

Tuosta lainasin nuo kynttiläneulat ja ne aseteltiin ajopuuhun porattuihin reikiin.

Nyt on pakko sanoa, että kuvat eivät tee tälle kaunokaiselle oikeutta! Olen niin innoissani kyntteliköstä, että se taitaa jäädä pysyvästi sisustukseen!

Jälkinäytös

Joskus sitä luulee keksineensä hienon, originaalin idean. Niin kuin tämä kynttelikkö. Mutta...

Selailin tässä yhtenä päivänä ihanan naapurimme Aino-Kaisan yhtä lailla ihanan blogin joulupostauksia. Ja sieltä löytyi lähes samanlainen toteutus. Siellähän minä sellaisen varmaan olen aiemmin nähnyt. Aika kultaa muistot niin, että saatoin luulla keksineeni homman itse! :D

Että semmoista...

Olettekin varmaan huomanneet, että joulukalenteri tyssäsi kesken. Jouluvalmistelutkin olen skipannut tänä vuonna lähes kokonaan. Minulla on ollut todella hankala joulukuu ja kaikki voimat menevät nyt selviytymiseen. Mutta siitä olen äärimmäisen kiitollinen, että ympärilläni on hirmuinen määrä rakastavia ihmisiä, jotka pitävät pystyssä silloin, kun itse ei jaksa seisoa! Siinä on ainoa joululahja tai koriste, jota tarvitsen. Kiitos siis teille perheenjäsenet, sukulaiset, appivanhemmat, ystävät, luokkatoverit ja opettajat! <3  Toivottavasti voin joskus tarjota tukea vastalahjana!

 

xoxo,

minä