Muumin päivän vloggaus - aamukahvit uudesta mukista

Ehkä olette huomanneetkin, etten ole vähään aikaan julkaissut mitään. Kärsin raskauden aikaisesta masennuksesta... ehkä avaan sitä myöhemmin, tai sitten en. Joka tapauksessa mielenkiinto ja voimat ovat olleet vähän kadoksissa. Tänään päätin kuitenkin aktivoitua Muumin päivän kunniaksi.

Arabia julkaisi vain yhtenä päivänä myynnissä olevan mukin. Minun kelloni herätti klo.6, sillä Iittala Outlet Kotkassa avasi myynnin alun kunniaksi ovensa klo.7.00. Katso videolta, miten kävi ja millaiset jonot Jumalniemessä oli klo.6.25. Pahoittelut eilisistä meikeistä... ulkonäöstä huolehtiminenkaan ei ole kuulunut mun intresseihin viime aikoina muuten kuin töiden sanelemasta pakosta. Ei hautajaisiin sentään voi lähteä tukka pystyssä!

Oman mukini siis sain ja kummitytölle joululahjan. Minua jotenkin ahdistaa kertakäyttöisen muoviroinan ostaminen, joten päätin jossakin vaiheessa, että alan ostamaan muumimukeja. Vaikkei tyttö niistä niin välittäisikään, niin niiden arvo nousee ja jos hän isona muuttaa ne rahaksi, niin voi sitten muistella kummia lämmöllä, kun ostaa rahoilla jotain kivaa ja hyödyllistä! :)

Ihmetytti kyllä tuo ostorajoitus 6/henkilö. Eipä sieltä kaupasta juuri kukaan tullut yksittäisen mukin kanssa ulos. Helpot massit tiedossa, kun voi odottaa moninkertaista voittoa. Osa oli tuonut ystävät mukaan jonottamaan, että voi ostaa useampaan kertaan sen kuusi mukia. Tämä johti sitten siihen, että kuulemani mukaan mukit olivat jo 8.15 Kotkassa loppu. Moni jonottaja jäi siis nuolemaan näppejään, kun ensimmäisenä ehtineet saivat sen kuusi.

Kuinkahan moni lintsasi töistä tai koulusta saadakseen mukin? Legenda Jumalniemessä kertoi, että ensimmäiset olivat oven takana jo aamukahdelta!!! Ehkä nämä olivat niitä, jotka yrittivät turhaan ostoa verkkokaupasta vuorokauden vaihduttua. Minä en rehellisesti sanottuna uskonut, että muki saisi näin paljon kotkalaisia liikkeelle...

Jonotus sujui rauhallisesti, eikä vartijoilla näyttänyt olevan töitä. Ketään ei revitty hiuksista tai viety mukeja käsistä. Kyllä me suomalaiset jonottaa osaamme! (Paitsi jos kyse on ilmaisista ämpäreistä, silloin tulee ruumiita!) Henkilökunta jakoi jonottajille muumilakuja. Minä vein omani kotiin pienelle muumifanille, joka kömpi alakertaan vasta kun olin jo ehtinyt juomaan ensimmäiset kahvit uudesta mukistani kahdeksan aikaan...

Muumi edestä...
...ja muumi takaa

Eikö ole kaunis? Tämä on yksi lemppareitani. Tämän kaveriksi sopisi se iltapurjehdus-muki...

Mitenkäs teillä meni? Himoitsitteko muumimukia? Onnistuitteko sellaisen haalimaan? Miten ja mistä?

Kahvitellaan taas!

xoxo,

minä