Nopeat DIY-koristeet Halloweenjuhliin

Yleensä mulla ei ole aikaa järkätä Halloweeniksi mitään, kun työt vievät kaiken ajan. Nyt kun olen koulussa, olisi aikaa. Vaan ei rahaa. Silloin pitää käyttää kekseliäisyyttä ja nyhjäistä tyhjästä!

Tässä pari puoli-ilmaista ideaa Halloween-juhlien koristeiksi...

Kerää ja kuivata vaahteranlehtiä pöytäkoristeiksi

Lautasliinaksi nappasin pihakasvista lehtiä

Askartele tuoleille huput

Meillä sattui olemaan kotona pahvirulla, joka toimittaa yleensä maalaussuojan virkaa. Päätin leikata siitä hautakivenmallisia kappaleita ja nitoa ne toisiinsa, jotta niistä muodostuu tasku, jonka sisään tuolin selkänoja sujahtaa. En kuitenkaan löytänyt nitojaa. Joten ompelin ne kiinni toisiinsa. Löysin mustan akryylimaalin jämät ja sillä sudimme taaperon kanssa väriä tuolihuppuihin. Maalin kuivuttua oli aika maalata hautakiveen tiedot punaisella.

Jos haluat tekstin valuvan, maalaa hieman liian märällä pensselillä (ohenna maalia reilusti vedellä).

Ex-poikaystäväni Bob sai oman hautakiven. Bobista puheen ollen, oletteko tavanneet hänet?

Laita Bob jätesäkkiin

Ei minulla oikeastaan ole exää, jonka nimi on Bob. Itse asiassa minulla on vain yksi ex-poikaystävä(/aviomies) ja se on ihan kiva tyyppi - en ole kokenut tarvetta hankkiutua eroon siitä. Mutta halusin kehittää Bobille tarinan.

Bob on rakennettu jätesäkeistä, sanomalehdistä ja nippusiteistä. Sanomalehden sivut kannattaa rypistää löysäksi palloksi, niin säkki täyttyy nopeammin. Nippusiteet voi helposti korvata jesarilla.

Odotan oikeastaan kahta asiaa... A.) että saan viedä Bobin ulkoroskikseen naapureiden ihmetellessä ja B.) sitä, että päiväkodista kysytään, mitä lapsi tarkoitti sanoessaan, että äiti laittoi kuolleen miehen jätesäkkiin. Taisin taannoin kirjoitella esimerkkinä olemisesta lapsille... nyt en ole ihan varma, että noudatan omaa ohjettani. Tai onhan se tärkeää opettaa lapsille elämän tärkeitä asioita - niin kuin miten hankkiutua eroon ruumiista.

Bobista puheen ollen... Bob pisti vastaan ja yritti karkuun!

Veriset kädenjäljet

Bobin kädenjäljet...

Pari vuotta sitten opin, että jogurtilla voi maalata ikkunaan lumihiutaleita. Jos näin on, niin punaiseksi värjätyllä jogurtilla voi varmaan maalata verijälkiä? Idea testaukseen..

Sekoitin kulhossa, jonka pohjalle käsi mahtuu, 2 ruokalusikallista turkkilaista jogurttia ja hieman punaista pastaväriä. Sitten pyöritin kättä kulhon pohjalla, kunnes jogurttia oli koko kämmenellä. Sitten länttäsin käden ikkunaan ja liu'utin sitä alaspäin kuin Titanicin kiihkeässä kohtauksessa konsanaan. Lapsen kädenjäljet olisivat olleet vielä karmivammat, mutta taapero sattui nukkumaan silloin, kun töhrin ikkunoita. Kun taapero heräsi, se sai karmean kiukkukohtauksen. "Siä oot pilannu meidän ikkunat! Miä haluun soittaa isille! Se on sulle vihainen, kun siä oot pilannu meidän ikkunaaaaat!!!"

Testasin myös, että ikkuna lähtee puhtaaksi. Hienosti puhdistui. Mutta älä nyt tapettiin paina verijälkiä... siitä se melko varmasti ei irtoa. Ja jos maalaat ikkunat, ota huomioon, että naapuri saattaa kokea halua soittaa poliisit. Siksi maalasin takapihan ikkunan.

Lisää väriä!

Värittömiä limppareita, vichyjä sun muita voi värjätä elintarvike- ja pastaväreillä. Meillä oli vaan sitä mustaa tavaraa, johon olen addiktoitunut, joten päätimme värjätä taaperon maidon. Minulla oli mielessäni joku vähän karmeampi väri, kuten myrkynvihreä tai lasolinsininen - mutta taapero tahtoi keltaista.

 

Siinäpä noita ideoita. Tänäänkö se Halloween oikeasti on?

Eipä sitten muuta kuin ihan karmivaa Halloweenia kaikille. paljon karkkia ja hillitysti kepposia!

xoxo,

minä

 

Mitä pöytään Halloweenina?