#inktober2017 - Inktoberin loput päivät

Olethan lukenut ensin nämä:

Sitten asiaan...

22.10.2017

Neljäs viikko lähti todella nihkeästi käyntiin. Iski turnausväsymys ja piirtäminen alkoi tuntua pakolta. Mitä nyt kanille voisi käydä? Karhunraudat?

23.10.2017

Mietin ihan tosissani, mitä puolia Puolen Hehtaarin metsän asukeista en vielä ollut käyttänyt. Kengun yksinhuoltajuus oli sellainen puoli. Se on varmaan rankkaa... Niinpä Kengu saattaisi turvautua pulloon.... ja jos näin olisi, Kengun tasku olisi omiaan pullojen säilömiseen!

24.10.2017

Tähän vaikutti se, että olimme taaperon kanssa käyneet juuri Heurekassa ihailemassa eläinvartaloita ja siellä oli ollut frisbeen nappaava koira. Vaihdoin frisbeen tilalle Puhin... sillä Puh olisi Riston paras ystävä vain siihen saakka, kunnes Risto saisi koiran. Ihmisen parhaan ystävän.

25.10.2017

Olla possu... se ei olisi mukavaa tietyissä kulttuureissa...

26.10.2017

26. päivä olin Roviolla Halloween-juhlissa. Sieltä saattoi tarttua teema tähän piirrokseen. Nasu ei ymmärrä, miksi linnut ovat niin vihaisia hänelle...

27.10.2017

Rovion Halloween-juhlissa minulla ja muutamalla muulla oli sama naamio - se toi innoituksen tähän. Mikä sen kauheampaa, kuin huomata, että jollain on sama asu?

28.10.2017

Olimme taaperon kanssa käyneet juuri Maretariumissa ihailemassa kaloja ja siitä tuli mieleen, että joessa kelluva Ihaa voisi kohdata ikävän yllätyksen...

Kun neljäs kokonainen viikko tuli päätökseensä, niin sen jälkeenhän voisi vähän irrotella ja vaihtaa teemaa ja piirustustapaa?

29.10.2017

Päiväkodissa lempikirjani oli Tove Janssonin Kuinkas sitten kävikään. Ajattelin seuraavaksi muunnella hieman sitä. Metsä, jonka halki Muumipeikko kulkee on pelottava, mutta mitäpä jos sinne lisäisi jotain oikeasti kauheaa?

Päätin lisätä jotain muutakin, nimittäin väriä. Promarkereille tuli käyttöä... Minä en vaan saa laajoista pinnoista tasaisia. Help?

Kutsun tätä nimellä Moomin vs. Alien vs. Predator

30.10.2017

Tätä ideaa olin pyöritellyt päässäni Inktoberin alusta asti... Ei ole varmaan korrektia irvailla tälläkään aiheella - mutta antaa mennä, kun nyt ollaan alkuun päästy.

Hurraa-muki on muuten yksi mun lempparimuumimukeistani! Rakastan tuota värimaailmaa ja lainasin sen piirrokseen.

Kuvittelin että urakka oli jo siinä, mutta perhana! Lokakuussa olikin vielä yksi päivä...

31.10.2017

Rakastan Liisa Ihmemaassa-kirjan vanhoja kuvituksia. Sen sijaan en rakasta Burtonin Ihme-Liisaa, se on ihan huttua! Mulla oli parikin ideaa Liisan pään menoksi mutta vain tämä pääsi toteutukseen saakka.

Koulussa Piia, jolta alunperin kuulin inktoberista, alkoi puhua huevemberistä. Ei!!! Tähän minä pistän rajan! Nyt levätään ja keskitytään kouluhommien piirtämiseen! Mutta seuravana päivänä syntyi sittenkin vielä vähän "taidetta"...

 

Siinä tämän vuoden inktober... näissä merkeissä tavataan varmaan ensi vuoden lokakuussa. Kaikkea muuta kivaa tiedossa Pappila-blogissa sillä välin! Jospa sitä keskityttäisiin taas välillä olemaan sisustusblogi...

 

xoxo,

minä