#throwbackthursday: kesä, Hamina ja 6 euron punainen mekko

Käykö muille bloggaajille niin, että jotakin postausta ei vaan kerta kaikkiaan saa syystä tai toisesta suollettua ulos ajallaan? Sen jälkeen juttu on käytännössä käyttökelvoton, sillä ketä kiinnostaisi lukea äitienpäivästä enää heinäkuussa tai uudenvuoden juhlista huhtikuussa. Minulla on paljon tällaisia. Silloin tällöin tuuttaan näitä ulos #throwbackthursdayn verukkeella. Tässä siis sellainen juttu... Kun kesä vaan meni silmänräpäyksessä ja syksykin siinä sivussa...

Täällä kirjoittelin yhdestä Hamina-reissusta. Sen jälkeen sain pari vinkkiä paikoista, joissa käydä.

Ensimmäinen vinkki tuli eksältä, joka lähetti koordinaatit johonkin paikkaan ja käski ottaa kameran mukaan, kun sinne menen. Ja minähän menin. Kun isäntä meni tatuoitavaksi Haminaan, minä ja taapero lähdimme mukaan ja suuntasimme annettuihin koordinaatteihin. Niistä löytyi ortodoksinen hautausmaa kukkaloistossaan. Eksä tietää, että rakastan vanhoja hautausmaita ja lupiineja - BINGO!

Toivottavasti tätä ei pidetä hautarauhan rikkomisena, kun kuvissa vilahtelee hautakiviä ja -ristejä. Kaikki tuolla hautausmaalla oli vain niin uskomattoman kaunista, että annoin kameran räpsyä!

Hautausmaalta suuntasimme taaperon kanssa keskustaan ja Cafe Kaneliin, jossa minä lipitin PepsiMaxia ja taapero nautti herkuista.

Mulla oli ylläni Tokmannin alesta 6 eurolla hankittu "Pikku Myy"-mekko. Parikin vierasta ihmistä kävi kertomassa, että mulla on kiva mekko. Score! Nämä kohteliaisuudet vain 6 euron panostuksella! Tuo tietty punaisen sävy kyllä sopii mulle, mutta efekti kääntyy päinvastaiseksi heti kun punainen alkaa vivahtaa oranssiin tai pinkkiin.

 

Otimme toisen kierroksen Haminassa kun isännän työkaveri vinkkasi mulle Rakennuspuodista. Ihana paikka, mutta hinnat olivat niin suolaisia että en edes unelmoi ostavani sieltä mitään. Taidan jatkossakin käyttää Metsänkylän navettaa, jossa tavara on halvempaa... Mutta tässä kuvia Haminan rakennuspuodista:

Jospa voittaisin vaikka tällä viikolla lotossa, niin voisin ostaa puodista kaiken. Ja jäisi vielä aika paljon hyväntekeväisyyteen jaettavaksikin! :D

Onpahan vaan meillä kotkalaisilla aika kaunis itänaapuri, eikö?

xoxo,

minä