#throwbackthursday: rippijuhlat

Viime kesänä meillä vietettiin rippijuhlia. Nyt kun kesäjuhlat ovat monelle ajankohtaiset, ajattelin jakaa vähän kuvia teinin rippijuhlista. Meidän oli tarkoitus viettää rippijuhlia pihalla, mutta luonto päätti toisin. Teinin konfirmaatio oli lauantaina Kauniaisissa ja juhlia oli tarkoitus viettää kotona Kotkassa seuraavana päivänä. Olimme isännän kanssa raivanneet pihaa hiki hatussa ja keränneet lavallisen risuja ja puita pois sieltä, jotta pihassa olisi kiva viettää aikaa. Kun palasimme Kauniaisista kotiin, huomasimme, että massiivinen koivu oli kaatunut keskelle pihaa. Lisäksi oli niin kylmä, ettei pihalla voinut olla. Tämä siis heinäkuussa viime vuonna...

Sisällä siis oltiin.

Pahoittelen noiden mun ottamien kuvien laatua. Vuosi sitten mulla oli huonompi puhelin, jos ei nytkään kuvien laatu silmää hivele. Vastapainoksi mulla on sitten tarjota eksän, teinin iskän, ottamia kuvia. Eksä löysi itselleen valokuvauksesta innostuneen naisen, innostus tarttui ja niinpä me ei tarvittu edes ulkopuolista rippikuvaaja, kun isi hoiti. Te erotatte kyllä ne Jannen ottamat kuvat... :D

Tarjoilupöydäksi lainattiin työhuoneen pöytä, jonka olen kasannut kahdesta spraymaalatusta ompelukoneenjalasta ja vanhasta ovesta. Teini toivoi mustavalkoista teemaa. Myös Kreikka-teema kulki mukana tarjoilussa, kävihän teini riparin Ateenassa.

Mustat ja valkoiset Macaronet ja turkinpippurimarengit hain konditoria Cocosta, kaiken muun tein itse. Ripottelin teinin lapsuuskuvia pöytään. Järkyttävää miten lyhyt aika 15 vuotta on!

Kakkuviiri kertoo tietysti, kenen juhlista on kyse!

Teinin huonetta ei ole juuri tässä blogissa näkynyt, koska se ei koskaan ole noin siisti, kuin juhlissa!

Teinillä oli ihanan pitkät hukset vielä juhlissa, mutta välittömästi juhlien jälkeen teini toi mulle sakset käteen ja rippikuvissa teinillä on jo lyhyemmät hiukset.

 

Superkaunis ja superlahjakas tyttäreni siinä. Kyllä saa äiti olla ylpeä...

Onko teillä tulossa kesäjuhlia? Onko teema jo tiedossa?

xoxo,

minä