Ovelat pikkumaljakot

Kirjoittelin eilen visiitistäni Bloomiin, ja siitä, miten erilaisista astioista tai tavaroista voi tehdä kukkaruukkuja ja maljakoita. Sen innoittamana esittelen mun omia oivalluksia kotona.

Tämä ensimmäinen on sikäli tylsä, että tämä on oikeastaan ihan oikea maljakko, joka on vain tehty hehkulampun malliseksi. Tarkoitus oli tilaisuuden tullen tuunata hehkulamppu, mutta kun löytyi valmiina, niin why go through the trouble?

Ruusu kastelukannussa on lahja ihanalta työkaverilta

Kemistisettiä, jonka ostin aikoinaan Heurekasta Halloween-pippaloiden erivärisiä shotteja varten, olen käyttänyt jo vuosia maljakoina niittykukille.

Uusimmat tulokkaat ovat Hämeenlinnan tuliaisina tuodut hylsyt. Hylsyt ostin Parolan panssarimuseosta varsin kohtuulliseen 2,5 euron kappalehintaan. Takana näkyvän isomman hylsyn olen raahannut kotiin kirpparilta juurikin maljakkotarkoitukseen, mutta se ei pitänytkään vettä. Siinä pidän siis kuivakukkia.

Kuinka onnellinen onkaan hän, jonka omassa pihassa kasvaa kieloja! Suoranainen hymytyttö!

Maljakot täytin kaikella sillä, mikä pihassa tänään aamulla kukki. No paitsi voikukilla, niitä kyllä riittäisi isompaankin maljakkoon. Saa kerätä!

xoxo,

minä