Poroja Porvoossa?

 

Meidän taapero on aivan megasuuri porofani. Lapintuliaisena saatu poropehmo kulkee mukana reissuissa ja käypä se silloin tällöin torikahvilla Karhulassakin. Ilman porotyynyä ei käydä nukkumaan. Niinpä kun työkaveri vinkkasi poroista Porvoossa oli paikalle päästävä ensimmäisen tilaisuuden tullen.

Tämä päivitys on lojunut pöytälaatikossa jo pitkään. Kesäaukioloajat Kungsbackan kotieläintilalla alkavat näin elokuun lopulla vedellä viimeisiään. Mutta syyskuussa tila on vielä auki sunnuntaisin klo 12-15, jos ruudun siltä puolen löytyy porojen tai muiden eläinten faneja.

Tässä kuvia meidän reissulta. Tämä reissu tehtiin aika pian äärimmäisen sateisen Lappeenrannan reissun jälkeen - ja yllätys, yllätys, taas satoi! En siis noudattunut omaa ohjettani katsoa ensin säätiedotusta... (Tosin tämä oli pientä asuntomessujen sademäärään verrattuna! Sekin päivitys pysyy visusti pöytälaatikossa, enkä tiedä, onko se tulossa sieltä ulos). Mutta nyt niitä eläimiä...

Porot eivät olleet erityisen seurallisia, joten mun mieli paloi aika äkkiä silittelemään muita elukoita. Ja niitähän Kungsbackassa riittää. Joltain sain jopa rakkautta...

Suukkoja
Älä nyt hyvä nainen syötä sitä sateenvarjoa ponille! Sitä tarvitaan vielä!

Tässähän kävi niin, että minä kutsuin äitini mukaan paijailemaan eläimiä, mutta äiti joutuikin lopulta maksumieheksi, kun minä yritin nostaa pankkiautomaatista rahaa, mutta en muistanutkaan uuden korttini PIN-koodia. Joten kiitos - ja anteeksi!

Mummi ja tytöt

Jokaiselle löytyi varmaan oma lemppari tilalta. Teini onnistui saamaan kalkkunat seuraamaan itseään häkin laidalta laidalle.

Mun lemppariksi muodostui tämä superkaunis villasika:

Sateessa saimme paljon kärsiä... kameralle

Muistakin possueläimistä pidin kovin. Niin kuin kunekune-possuista, joilla oli oudon väriset silmät.

Kunekune-possun tuijotus toi jossain mielessä mieleen Lord of the Ringsin örkit, hui!

Ihan tavallisetkin possuressut olivat tavattoman hellyyttäviä!

Sympaattisia olivat myös nämä laapakat - alpakan ja laaman risteymät.

(etummainen ei ole laapakka, vaan meidän apina)

Ehdottomasti paras fleda oli kuitenkin tällä hepalla/ponilla/mikä-tämä-nyt-on!

Vielä muutama random-kuva tähän loppuun...

Sisäänpääsymaksu on aikuisilta 9 euroa ja lapsilta 5. Jos sinulla on siis syyskuun sunnuntaille tekeminen hakusessa - tai olet jo kääntänyt katseen ensi kesään, niin nappaapa tästä menovinkki. Taapero suosittelee!

xoxo,

minä