Sänky. Vihdoin.

Koko perheen puuhaa. Napero liimaa huopapaloja sängyn alle...

Kun 2,5 vuotta sitten muutimme tänne, vaihdoin silloisen sänkyni kahvipakettiin. Ajattelin, että saisin pian tilalle kuormalavoista rakennetun sängyn. Siinä oli vain sellainen pieni ongelma, etten halunnut maksaa kuormalavoista - ainakaan paljoa! Monin paikoin ihmiset pyytävät 25 euroa kuormalavasta! Mitvit??? Ei sitä ole kullasta valettu! Mun suunnittelemaani sännkyyn tarvittiin 8 kuormalavaa. 8x25€=200 euroa. En tasan maksaisi sitä.

Niinpä kului kaksi vuotta ennen kuin löysin ilmaisia kuormalavoja. Tämän ajan nukuimme patjoilla lattialla. Seuraava ongelma oli se, että kun löysin kuormalavat, olin juuri aloittanut koulun. Eli olin täysin persaukinen. Eli ei ollut varaa ostaa maalia. No sattumoisin meillä kävi se "pikkuinen" vesivahinko, jonka seurauksena osa välikatosta oli pakko vaihtaa ja uudet laudat maalata, niin että maalia oli sitten käytännön pakosta hankittava, joten samalla sain nyt sitten maalattua nuo lavat.

Ja se on muuten v-mäistä puuhaa se. Lavat imevät maalia jäätävästi ja käsi ei ole taittua kaikkiin koloihin. Mutta nyt se on tehty!

Lamppu ja varjostin Riviera Maison, matkalaukut kirppikseltä ja anopilta, E-kirjain kirppikseltä - sänky ihan ite tehty :D

Tähän sänkyyn tulee vielä kunnollinen sängynpääty... se ei siis jää tuollaiseksi, vaan mulla on suuria suunnitelmia sen suhteen! Mutta siltä varalta, että sen toteuttamiseen menee toiset 2,5 vuotta julkaisen jo joitain kuvia meidän makkarista. Kuvitelkaa sängyn pääty kauniiksi!

Seinältä roikkuu lisää Riviera Maisonia...
Kattolamppu ja rottinkiviiri Riviera Maison, lipasto on kirppislöytö
Valokuvakehys ja verhonpidike RM, lamppu Tamburiinista, verhot on mummo ommellut mulle.
Mun uusimpiin aarteisiin kuuluu kierrätyskeskuksesta löydetty kartta, melat RM.

Sänkyä vastapäisessä seinässä on ikävät jäljet, ilmeisesti siitä, että edellisillä asukkailla on ollut siinä taulutelkkari. Minä en halunnut telkkaria makuuhuoneeseen, joten jotain muuta oli keksittävä. Kierrätyskeskus Ekomaasta, Kouvolasta, löysin ihanan kartan peittämään rumia jälkiä.

Kun ensimmäisen kerran kävin kysymässä kartasta, sen hinnaksi ilmoitettiin 50 euroa. Se oli minusta vähän suolainen hinta. Toisella kerralla siellä oli eri henkilö kassalla, joten uskaltauduin kysymään, mitä kartoista pyydettäisiin. Keskustelu kulki jotakuinkin näin:

- Nooh.. tuosta seinällä olevasta (eri kartta) on pyydetty sataaviittäkymppiä...

- Ohhoh!

- Hmm... tässä kyllä lukee vanha maailma, että se ei taida olla ihan ajantasainen... ja vähän huonossa kunnossakin tämä on... Käviskö kolmekymppiä?

Todellakin kävi! Kartta on nyt mun seinällä!

Kaapin päällä säilyvät kausikoristeet yms. Keila on kirppikseltä, Nätimmän matkalaukun ostin mun sedältä ja alempi oli diaprojektorin laukku, joka oli lentämässä töistä roskiin. Hattulaatikot olen maalannut Jeanne d'Arc Livingin kalkkimaalilla
Pellavalakanat H&M home

Noin. Siinä makkari ja sänky nykyisessä kuosissaan. Kertoimia otetaan vastaan siitä, koska saan sänkyyni asianmukaisen päädyn!

Nyt on sänkykin vihitty käyttöön (if you know what I mean) ja hyvin toimii!

xoxo,

minä