Sauli Niinistön nimikirjoitus (ja muuta sälää seinällä)

Kun upseeri nimitetään virkaan, nimittämiskirjaan tulee presidentin nimikirjoitus. Sain vihdoin kehystettyä Saulin nimmarin, vaikka isännän nimittämiskirja on ollut meillä jo viime syksystä saakka. Kivaa, että siinä on juuri Sauli Niinistön nimmari. Minä päätin jo lapsena, että äänestäisin Saulia kaikissa mahdollisissa vaaleissa, joissa vain voisin. Olkoonkin että petin lupaukseni ja äänestin viime presidentinvaalien toisella kierroksella Haavistoa katsottuani tv-väittelyn, jossa Haavisto mielestäni pätki Niinistön. Hyviä vaihtoehtoja kuitenkin molemmat...

Saulin nimmari pääsi kirjastohuoneen (työhuoneen) seinälle muun sälän mukana.

Muuta seinällä roikkuvaa ovat muun muassa lasten memoryboxit, joissa on vauvatavaraa ja tärkeitä tietoja syntymästä.

Teini oli jättivauva...
Taaperon kanssa pääsin helpommalla

Koska työhuoneessa myös ommellaan on seinällä Riviera Maisonin pyyhekoukusta tuunattu neulatyyny.

 Sitten seinillä on kaikkea muuten vaan mun silmää miellyttävää. Ikonin raato on yksi rakkaimmista romuistani. En tykkää ikoneista, en siitä, millä värisävyillä ne on maalattu enkä siitä, miten lapsellisesti ihmiset on niissä kuvattu. Mutta ikonien metallikehykset ovat minusta superkauniita! Olin onnekas löytäessäni sellaisen kirpparilta. Rekisterikilpi ei liity meidän perheeseen mitenkään mutta numerot ja kirjaimet ovat minusta todella kauniita, joten se on tervetullut seinällemme. Vanha painotalon kirjasinlaatikko on myös rakas aarre ja olenpa saanut sinne haalittua muutamia kirjasimiakin muun rakkaan roinan sekaan.

  

Kirjatohuoneen nurkassa on ihana Riviera Maisonin maljakko joka on sikäli ollut murheenkryyni, että se vaatii jättimäisiä kukkasia sisäänsä. Maljakko kun on valtavan iso. Nyt ratkaisin ongelman ostamalla Riviera Maisonin peikonlehtiä siihen. Yleensä inhoan muovikasveja mutta nämä ovat minusta hämmästyttävän aidon näköisiä. Tämähän on toki vain minun mielipiteeni. Netissä joku hehkutti, miten aidonnäköisiä muovineilikoita Ikeasta saa, ja minusta niistä näki kilometrin päähän, että ne ovat feikkejä. Kauneus on katsojan silmässä? Anyways, näistä peikonlehdistä minä tykkään! Näitä on kahta kokoa, joista tämä on se pienempi. Näitäkin piti vähän lyhentää, että istuivat maljakkoon. Hintaa oksalla oli Pp's Decoressa 5,95€.

Tajusin juuri että tässä blogissahan ei taida olla vielä yhtään juttua meidän kirjastohuoneesta? Pitääpä esitellä teille sitä joskus tarkemmin! Nyt saatte tyytyä siihen nurkkaan, jossa Sauli Niinistön nimmari sijaitsee.

Lapsena keräilin jääkiekkoilijoiden nimmareita, joten tällaiselle keräilijäluonteelle Salen nimmari sopii seinälle kuin nenä päähän - olkoonkin että tämän nimmarin "keräämisestä" vastasi isäntä. Ehkä minä saan sitten oman nimmarin siinä linnanjuhlakutsussa, jota olen viime vuosina odotellut...

 

xoxo

minä