Uusi (kahvila)rakkaus

Haapasaaren reissulla kaveri kysyi minulta jotain, joka kuulosti korvissani tältä: "Ootko käyny sagitasalökerösä?" "Täh?!" "Ootko käyny sagitasalökerösä?" Kolmannen toiston jälkeen epäilin jo kaverin saaneen yllättäen kielilläpuhumisen armolahjan, kun en saanut lauseesta mitään tolkkua, mutta hän kärsivällisesti selitti, että kyseessä oli siis kahvila nimeltä Sagitta Pyhtään Lököressä. -Aaaaa...

Koska kyseisellä kaverilla on loistava maku monessa asiassa, niin tämä oli tietysti käytävä testaamassa.

Niinpä koulujen päättäripäivänä, kun heitin teinin kaupunkiin hurvittelemaan, ajoin itse Pyhtään perukoille. Paikka olikin aivan ihana ja koska mulla silloin oli herkutteluputki päällä, maistoin myös ihanaa suklaakakkua... (ja minut tuntevat tietävätkin, etten voi sietää suklaaleivonnaisia. Mutta tämä oli hyvää!)

Paikalla oli silloin bändi soittamassa, mikä teki illanistumisesta erityisen nautinnollista, mutta väkeä oli sitä kuuntelemassa niin paljon, etten oikein päässyt valokuvaamaan. Päätin siis tehdä uuden iskun joskus, kun ei olisi ruuhkaa. Tilaisuus tarjoutui eräänä sunnuntaina, kun isäntä oli palautunut viikonlopun kestäneistä kaverin polttareista. Minä olin seuraavana päivänä lähdössä rippikoululeirille, joten ehdotin, että kävisimme treffeillä, kun yhteistä aikaa ei oikein muuten ollut tiedossa. Isäntä ei lainkaan innostu kahviloista, mutta poti selkeästi huonoa omaatuntoa siitä, että oli jättänyt minut (taas) viikonlopuksi yksin, niin että suostui mukisematta mukaan.

Eihän se näytä juuri lainkaan siltä, että olisi tintannut monta päivää putkeen? :D

Sunnuntaina päiväsaikaankin väkeä oli paljon paikalla ja mun piti odotella, että pääsin kuvauspaikoille. Kannatti odottaa, sisätilat on nimittäin sisustettu todella ihanasti!

Eikä terassin puolellakaan ollut valittamista...

Mielelläni kumoaisin itsekin tuolla joskus tuopin tai pari, jos ei kotiin olisi niin pitkä matka. Kuka lähtis kuskiksi, että pääsisi mamma viihteelle?

Jos ei oo mitään tekemistä, mee tosiaan tekemään se tonne! Suosittelen!

xoxo,

minä

 

PS. Cafe Sagitan löydät ainakin Facebookista