Vaatekaappi vauvalle kirpparilta

Ehkä huomasitkin, että täällä ei viimeiseen kuukauteen ole tapahtunut mitään. Siihen on ihan yksinkertainen syy. Tämä raskaus vie mun kaikki voimat. Töiden jälkeen haluan vain nukkua... joskus jo kesken työpäivän. Syynä on varmaan raudan puute. Hemoglobiini on romahtanut reilusti anemian puolelle. Kärsin ihan karmeista migreeneistä, eikä lämpöaalto ole lainkaan helpottanut oloa. Harkitsin jo muuttoa Antarktikselle.

Kulisseissa kuitenkin tapahtuu. Niinä hetkinä, kun jaksan, haluan valmistautua vauvan tuloon. Piti hankkia vaatekaappi, jotta voin ruveta pesemään tyttöjen vanhoja vaatteita pikku-ukkoa varten. Lähinnä teinin vaatteita, hänestä kun emme etukäteen tienneet, kumpi on tulossa. Napero on puettu alusta asti mekkoihin. Ja vaikka näinä aikoina ei enää kai ole tyttöjen ja poikien vaatteita, niin mekot nyt jätän kuitenkin laatikkoon...

Kirpputori Karhulasta löysin sitten tällaisen vanhan liinavaatekaapin 80 eurolla. Ennen muinoin en ikinä olisi pitänyt tätä viehättävänä, mutta nyt en osaa päättää, pitäisikö se jopa jättää tuollaiseksi vai maalata muihin kalusteisiin sopivaksi.

Tavallaan ehkä pidän tuosta tuollaisenaan, mutta eihän se kyllä sovi mihinkään muuhun meillä. Tai olisi sopinut keittiön tiskiin, jos se olisi jäänyt sellaiseksi, kuin se oli meille tullessaan. Mutta koska siitä tuli tällainen, sekin juna meni.

Kertokaas, mitä teen, kun en itse osaa päättää!

Kaappi sijoitettiin toistaiseksi sille paikalle, johon on joskus tulossa pönttöuuni. Totesimme, että se ei ole tapahtumassa ihan lähiaikoina, joten tilan voi hyvin käyttää hyödyksi odotellessa. Sen päälle sijoitin Archive 7:stä tilatun Formula-julisteen. Tottakai valitsin radoista Hungaroringin, koska siellä viime vuonna vierailimme. Minua siunataan reippailla veronpalautuksilla, joten suunnitelmissa on, että ensi kesän jälkeen kokoelmaan liittyisi myös Monza-juliste...

Mutta auttakaahan nyt minua... Mitä siä tekisit? Maalaisitko vai jättäisitkö noin?

xoxo,

minä