Valkeata (ja hopeista) joulua

Nuorempana "vaihdoin jouluni väriä" vuosittain. Rimanalituksena Millennium-vuosi, jolloin sähkönsininen oli joulun trendiväri (jonnet ei muista!) Nyt olen jo monta vuotta turvautunut valkoiseen ja hopeaan, koska ne ovat tyylikkäät ja ajattomat värit, eikä tarvitse sitten jälkikäteen miettiä, että mitä ihmettä mietin, kun viritin nuo siniset valokaapelit.

Minä rakastan joulua! Joten olin aivan pähkinöinä Kotkan K-Raudan jouluosastolla. Siellä oli kaikkea lyhdyistä ja valosarjoista kransseihin ja koristeisiin. Ja enimmäkseen nimenomaan niissä mun lempiväreissä! Esittelen muutamia suosikkejani tässä. Myös pieni "sisutusassistentti" yritti työntää kärryyn kaikenlaista...

Minä en yleensä välitä tekokukista mutta jouluruusun kohdalla olisin valmis poikkeukseen säännössä! Viime vuonna ehdin tappaa varmaan kolme jouluruusua ennen aattoa. Miten se kasvi on tarkoitus saada selviämään hengissä sisätiloissa??? Tekoruusun kanssa siitä ei tarvitse huolehtia. Myös valkoinen lampaantalja, kyltti ja ihana patterivalosarja ovat K-Raudasta. Kelkka on kirppislöytö, josta olen salaa vähän ylpeä.

Lampaantaljoja oli myös harmaana. Tulipa tästä mun jouluasetelmasta jotenkin sellainen valokuvaamo-fiilis. Penkki ja talja ja lapsi. Lapsikuvauksen pyhä kolminaisuus. Mutta joulupukki olisi siis tervetullut vieras...

K-Raudasta olisi löytynyt sen 7 sorttia erilaisia kransseja. En osannut päättää, mikä olisi ihanin ja meillä oli sisustusassistentin kanssa hieman vääntöä kranssin valinnasta. Lopulta päädyin kranssiin, joka muistuttaa rantaan ajautuneita ajopuun kappaleita. Liitin siihen patterivalosarjan. Kransseissa oli monta sellaista, joita voisi itse tuunata eteenpäin lisäämällä nauhoja, koristeita tai valoja...

Missä lumi???

Lyhtyjä oli myös joka lähtöön. Haluaisin kotiini paaaaljon lyhtyjä. vaikka portaiden joka askelmalle. Mutta jos aikoo polttaa kynttilöitä, on syytä tarkistaa samalla myös palovaroittimet. Vietetäänhän turvallinen joulu?

Note-to-self: irrota nyt edes hintalappu ennen kuvaamista!

Jos lyhdyssä ei halua polttaa kynttilöitä, sen sisään voi laittaa vaikkapa valosarjan tai tehdä siitä minikasvihuoneen...

Ihan tähtituotteita mun mielestä ovat nuo kuusen malliset kynttilät. Niitä oli ainakin kolmea eri väriä (joista kaikki sopivat mun sisustukseen) ja kahta eri kokoa. Kuva ei tee niille oikeutta, niissä on tosi kaunis helmiäiskiiilto pinnassa - samoin kuin noissa pallon mallisissa kynttilöissä. Käykää katsomassa paikan päällä! Myös valosarja ja joulukellot ovat K-Raudasta.

Tuohon isoon tähtivaloon saatoin myös vähän ihastua... Niitä ei ollut montaa, joten äkkiä ostoksille, jos se miellyttää silmääsi!

Sisustusassistentin ykkösvalinta K-Raudan valikoimasta oli pieni valkoinen hiiri

Kuusi koristeineen tuli samasta lähteestä kuin talja ja tähtivalo. Tämän kokoinen kuusi mahtuu juuri vanhaan puulaatikkoon, joka on minusta ehkä kaunein mahdollinen kuusenjalka.

Maailman ihanin sisustusassistentti!

Yksi ehdottomia lemppareitani oli tuo poronpää seinälle. Sen voi pitää sisustuksessa myös joulun jälkeen. Isännän idea oli tuunata se valosarjalla.

Tuikkukipot ovat myös K-Raudasta
Valoja ja varjoja...

Eikö joulunajassa olekin ihaninta (sen sanoman jälkeen) se, että saa sytyttää kynttilöitä ja valoja ympäri taloa?

Mitäs mieltä olet näistä joulusomisteista? Mikä toimii ja mikä ei? Entäs mitkä värit kuuluvat sun jouluun? Millaisia koristeita tai somisteita sinä suosit?

Heeei... Sellaista vielä. että sain Kotkan K-Raudalta arvottavaksi tällaiset pikkulinnut. Jos sinä haluat saada tirpat omaan pihaasi tsirpittämään, osallistu arvontaan kommentoimalla tähän postaukseen tai pappilablogin Facebook-sivulle, mikä tai mitkä ovat sinun joulusi värit. K-Rauta postittaa palkinnon arvonnan voittajalle. Kilpailuaikaa 26.11. saakka. Onnea kisaan!

Ihanaa joulunodotusta!

xoxo,

minä

 

Aiempia yhteistyöpostauksia Kotkan K-Raudan kanssa löydät täältä: