Vappubrunssilla Kaarnasydämessä

Päätimme tyttöjen kanssa viettää vappua brunssilla. (Isäntä oli töissä.) Brunssia olisi ollut tarjolla monessa lähemmässäkin paikassa, mutta päätimme ajaa sisustuskahvila Kaarnasydämeen Kouvolan Valkealaan. Ruokalista vaikutti ehdottomasti herkullisimmalta. Emmekä todellakaan joutuneet katumaan! Tarjolla oli nachoja erilaisin höystöin: nyhtöpossua, kanaa ja kebabia, monenlaisia salaatteja ja kastikkeita...

Tuo ylläoleva perunasalaatti oli aivan loistavan ihanaa! Oli pakko vähän santsata. :D

Ulkoahan Kaarnasydän ei näytä miltään rakennustaiteen helmeltä, mutta sisältä se on kauniisti sisutettu ja tunnelmallinen. Meidän pöydästä oli näkymä joelle. Kaikki brunssipöydässäkin oli viimeisen päälle laitettu, katsokaa vaikka tätä voiruusua! Haluan ehdottomasti oppia tekemään tuollaisen! Vaikka vaikuttaa aika paljolta väkerrykseltä siihen nähden, että ensimmäinen, joka ottaa voita, pilaa taideteoksen.

Ja oi, oi sitä jälkiruokapöytää! Jätskibuffet, simaa ja munkkeja...

Aivan täydellinen makuyhdistelmä!

Tosi vahva suositus Kaarnasydämen brunssille! Kannattaa ottaa ko. kahvila seurantaan Facebookissa, heillä on nimittäin paljon hauskoja kausitapahtumia ja muita herkullisen kuuloisia juttuja meneillään!

Hyvää vappua!

xoxo,

minä