Yhteensopivia "merkittömiä" osia kattaukseen

Minusta ehkä ihaninta maailmassa ovat sellaiset aamut, kun herään aikaisin ja minulla on aikaa käydä Lidlin paistopisteellä hakemassa sieltä tuoreita sämpylöitä aamiaispöytään. Ja sitten herättelen muut perheenjäsenet aamiaiselle. Ihan liian harvoin on niitä aamuja, jolloin ehdimme syömään yhdessä. Nyt, kun lähden ensi kuussa opiskelemaan, niin viikonlopuista tulee sellaista yhteistä aikaa. Sitä odotan kovasti..

On kiva kattaa lempiastiat esiin ja syödä niiltä. Meidän astiastohan on tietysti enimmäkseen Riviera Maisonia, mutta olen tehnyt muutaman yhteensopivan löydön muilta merkeiltä. Ajattelin esitellä niitä nyt teille:

Brie-juustorasia on suomalaisen Martinexin mallistosta. Bongasin sen netistä, mutta sain sen kätevästi Purnukasta Kotkan torin laidalta. Ihana kauppias lisäsi Brie-astian tilaukseensa Martinexilta ja säästin näin postikulut. Rasian hnta on 9,90€. Mielestäni rasia sopii loistavasti RM-astioihini...

Toinen löytöni tuli Kotkan K-Raudasta. Minulla on (tai siis teinillä on...) RM:n pieni maitokannu kahvimaitoa varten. Nyt löysin samantyyppisen litran tölkin (näitä oli myös pienempi malli). Pahvinen maitotölkki näyttää rumalta aamiaispöydässä - ja pitäähän muroihin maitoa saada - tämä on minun ratkaisuni:

Maitokannu taisi maksaa 14,90€. Murot ja müslit tarjoillaan mun kirpparilta löytämästä RM:n kerrospurkista. Huomasin, että kerrospurkissa on virhe. Siinä on kaksi kerrosta samalla fontilla, oikeasti purkissa pitäisi olla kolme erilaista kerrosta... no eipä haitaa!

Ihania aamuja teille kaikille! ... ja aamuista puheen ollen, töissä TJ9

xoxo,

minä