Yläkerran aula ja pari DIY-vinkkiä

Yläkerran aula erottaa teinin ja taaperon huoneita toisistaan. Se on lasten oleskelutilaa tai toimii vieraiden majoittamiseen, kun sellaisia saadaan. Yläkertaan johtavat portaat, joiden tuunauksesta kirjoittelin täällä.

Aula on vielä kesken. Sieltä puuttuu listoja ja sisustukseenkaan ei ole kauheasti ehditty paneutua. Yläkeran pöytä on lainassa siskolta. Odotan kauhulla, että nyt, kun sisko on palannut Saksasta Suomeen, hän haluaa pöytänsä takaisin. Ilman sitä yläkerta näyttäisi vielä tyhjemmältä...

Keinuheppa on kirppislöytö. Se oli alkujaan ruskeakarvainen, mutta maalasin sen kalkkimaalilla valkoiseksi. Toisesta kirppislöydöstä, Lundbyn nukkekodista, tuli pienellä tuunauksella kirjahylly lastenkirjoille. Lego-arkkuna toimii mun isomummon kapiokirstu.

Vanhasta ikkunanpokasta rakensin taulun, johon keräämme kolikoita maista, joissa taapero on käynyt. 3,5-vuotisen elämänsä aikana hän on ehtinyt käymään jo Englannissa, Walesissa, Hollannissa, Virossa, Italiassa ja useita kertoja Saksassa ja Ruotsissa.

Portaikon viereen mahtuu myös taaperon tiipii. Nuotio on ollut kovalla käytöllä. Pehmolelut käyvät mielellään telttaretkillä.

 

Sohvan virkaa toimittaa Ikean Hemnes-sohvasänky, johon olen vaihtanut nupit. Kotka-tyynyjä sai jo lopettaneesta sisustusliikkeestä, mutta Rymättylä-tyyny on teetetty isännälle tilaustyönä.

Sellainen yläkerran aula meillä. Mitäs pidät?

xoxo,

minä