12 X LÄHIPÄIVIEN PARHAAT

Hyvä ruoka parempi mieli! Nyt lähipäivinä oon laittanut ruokaa taas koko perheelle ja oon tykännyt sekä kokkaamisesta, että sen lopputuloksestakin.

Se helpottunut fiilis, kun astuin koulun liikkasalista ulos about klo 13.50 viime perjantaina jättäen taakseni isohkon stressin terveystiedon syksyn ylppäreistä.

Riisikakut. Nelli sai mut niihin koukkuun ja nyt niitä meneekin joka päivä. Onneksi porukatkin on oppineet jo ostamaan niitä kaappiin valmiiksi.

Snäppäily kavereiden kanssa! Musta on jotenkin tosi jännää, että tosta sovelluksesta on niin äkkiä noussut noin iso juttu. Lisätkää ihmeessä mut eli petralaherto siellä.
Eilen alkaneet vapaapäivät, jotka on kyllä niin ansaittu! 

Aurinko, mikä onkin nyt  lähipäivinä kivasti näyttäytynyt taivaalla ainakin täällä päin.

Kivat kommentit ja kehut, mitä oon lähiaikoina saanut liittyen muhun itseeni tai blogiin.

Uusi ihana ja löysä neule Bikbokista. Tuutte varmasti jossain vaiheessa näkemään kyseisen vaatekappaleen jossakin asukokonaisuudessa.
Ajotunnit on olleet mun mielestä tosi kivoja, johtuen varmastikin siitä, että mulla on huippuope! 

Tv-sarjojen palaaminen kesätauolta. Ainakin Salkkarit, Posse ja Vain elämää kuuluu tällä hetkellä mun lemppareihin muutaman muun lisäksi. 

On onni omistaa äiti, joka päivästä toiseen suostuu ottamaan asukuvia blogiin mun sitä pyytäessä Tämä blogi. Nyt kun oon aika hyvin päässyt tähän postailuun taas messiin, niin oon taas huomannut, kuinka paljon siitä nautinkaan. En vois enää oikein ees kuvitella, etten kirjoittaiskaan tätä ollenkaan. 


Huippua viikkoa tyypit