12 X KIVOJA JUTTUJA TÄLLÄ HETKELLÄ

 Ens viikolla oottavat pikkujoulut, omat synttärit ja samalla viikolla alkava överipitkä joululoma!! 

Tuuli tulee pian takaisin kotiin ja meillä on jo huippukivoja suunnitelmia yhdessä :-)

Salimotivaatio on taas kasvussa ja sain vihdoin hankittua uudet treenikengät noiden sinisten tilalle, jotka on ollu mulla kutos- tai seiskaluokasta asti, jolloin pelasin vielä lentopalloa :-D

 Sunnuntainen kasvonaamiokokeilu, josta onkin juttua edellisessä postauksessa. Kannattaa kurkata se ja napata muistiin alekoodi vaikkapa joululahjoja ajatellen. 

Vieläkin hymyilyttää about puolitoista viikkoa sitten pidetty tyttöjen ilta; hyvää ruokaa, naurua, musiikkia ja valvomista! 

Eilen (mutkien kautta) postista hakemani aikainen synttärilahja, nimittäin viime viikolla tilattu kosmetiikkapaketti Cocopandalta. Tuo laatikko sisältääkin lähes kaikki mun Black Friday shoppailut. Ehkäpä paketin sisällöstä vielä myöhemmin lisää! 

 Tämän päiväinen ihanan aurinkoinen pakkassää, superpiristävää nähdä aurinkokin välillä

Ja tietty tuo lumi! Se tuo niin paljon valoa..

Jouluvalot ja muutamat koristeet, jotka sain muutama viikko taaksepäin hankittua tähänkin asuntoon.

Koulujutut on jo voiton puolella! Vaikka perjantainen tentti vähän stressaakin, tulossa on niin paljon kivoja juttuja, että ne motivoi hoitamaan loputkin tehtävät ja tentin kunnialla.  

Kympillä Facebook -kirppikseltä löytynyt Longchampin pussukka! Tosi kätevä ja vielä lisäksi kivannäköinen :-)

Vanhojen kuvien selailu toissailtana toi niin paljon hyviä muistoja mieleen, että siinä vierähti useampi tunti! Mua snäpissä seuraavat saikin nähdä muutaman otoksen menneiltä vuosilta.