5 X HUHTIKUUHurahdin viime kuun aikana ihan täysin ruisleivän ja banaanin yhdistelmään. Saatoin syödä tuollaisia leipiä aamupalaksi ennen kouluun lähtöä, sama satsi sieltä tullessa ja vielä kolmannen kerran iltapalaksi :-D Haha nyt en oo varmaan viikkoon syönyt leipää tolla yhdistelmällä, mutta ehkä jo tänään maistuisi banaanileivät..
Kuten mainitsin jo viime postauksessa, olin aika extempore katsomassa Robinia tossa pari viikkoa takaperin. Hän esiintyi siis Kouvolan jäähallissa ja kyllä porukkaa riitti! Iso osa oli tosin lapsia vanhempineen, mutta mahtui sinne pari meidänkin ikäistä. Juulin kaveri, jonka piti alunperin lähteä mukaan, sairastui oksennustautiin just edellisenä päivänä ennen keikkaa, joten pääsin sitten hänen tilalleen lähtemään Juulin seuraksi. Oon nähnyt Robinin livenä kerran aiemminkin, enkä siis ole mikään sen isompi fani, mutta ihan hyvä keikka oli :-) Heinäkuussa nähdään taas tämä herra, sillä liput Summer Uppeihin on jo taskussa, vaikkakin tänä vuonna esiintyjät ovat mun mielestä jotenkin aiempaa huonommat tai sitten kaksi kertaa kyseisillä festareilla riittää mulle jo... Mutta jokatapauksessa menossa ollaan vielä ainakin tänä vuonna :-)
Lopputalven ja alkukevään aikana oon myöskin tehnyt tosi monesti erilaisia munakkaita itselleni ja välillä muillekin syötäväksi. Nyt nekin ovat jääneet hetkeksi pois ruokavaliosta, mutta ne on kyllä tosi maittavia ja helppoja vaihtoehtoja esimerkiksi aamupalalle ja kaikenlisäksi masukin täyttyy hyvin!
Huhtikuun paras ostos oli ehdottomasti nämä paljon hehkutetut Niken Rosherunit ja ne onkin näkynyt mulla tosi monesti jaloissa, mutta ei sentään ihan joka päivä... Hieman ennen vappua kotiutin myös kevääksi/kesäksi yhdet toisetkin vähän eri tyylisemmät kengät, mutta niistä enemmän sitten kun säiden puolesta niitä pystyn käyttämään!
Juulilta sain tuliaisia Dublinista, kun he kävivät koululaistensa kanssa pienellä reissulla siellä päin maailmaa just ennen tuota Robinin keikkaa. Tuli kamala ikävä Lontoossa shoppailua, kun Juuli puhui Primarkista ja Forever21 shoppailuista! Sain siis söpöt vaaleanpunavalkoraidalliset yökkäripöksyt ja niihin sopivan topin, sekä suklaata. Iso kiitos Juulille kivoista & piristävistä tuliaisista