AIKUISTEN YSTÄVÄKIRJA

Nimeni on: Petra Laherto

Jotkut tosin kutsuvat minua: Petuksi, Pepeksi, Petuniaksi, Peraksi, Pepaksi... Mulla on oikeesti aika monta lempinimeä, vaikka kaikista niiistä en itse niinkään välitä :-D 

Olen syntynyt vuonna 1997, eli olen siis mielestäni 19-vuotias, vaikka ei kyllä siltä tunnu. 

Lapsuuskotini langallinen numero: Mulla ei oo mitään hajua?! Muistan kyllä, että sellainen oli meillä vielä mun ollessa tosi pieni. 

Pienenä olin varma, että minusta tulee isona: Laulaja. Jep, tykkäsin superpaljon laulaa ja kuulemani mukaan muistin ihmeen monen biisin sanatkin täydellisesti ulkoa. En kyllä enää tänä päivänä kuvittelis itseäni tuohon ammattiin :-D 

Mutta isona minusta tulikin: Niinkuin jo mainitsin, en todellakaan tunne itseäni vielä ''isoksi'' tai aikuiseksi. Lukion käyneenä mulla ei ole vielä ammattia takataskussa, mutta tällä hetkellä opiskelen sosionomiksi. 

Täydellinen puoliso: Hän olisi lojaali (rehellisyys ja 100% luottamus on niin tärkeetä!), huumorintajuinen, huomaavainen, samalla aaltopituudella mun kanssa ja sellainen tyyppi, joka ois rohkeesti oma itsensä ja hölmöilis mun kanssa aina välillä :-D Ois myös kivaa, jos hän hassuttelun lisäks ois ihminen, joka tykkää puhua syvällisimmistäkin jutuista sen läpänheiton lisäksi. Samankaltaiset mielenkiinnonkohteet ois tietty myös plussaa, eli esimerkiksi rakkaus koiria kohtaan ei ois pahitteeksi, haha. Kiva ois myös, jos saisin aina tarvittaessa rehellisen mielipiteen pyydettäessä ihan asiasta kuin asiasta. 

Itsehän olen täydellinen, mutta exieni mielestä saatan olla: Veikkaan, että ihan jees tyyppi? Hyvissä väleissä ollaan. 

Jos saisin lisää tunteja vuorokauteen: Toivoisin ainakin käyttäväni ne nukkumiseen. Uni on asia, josta tulee usein nipistettyä, jos tekemistä on aikaan nähden vähän liikaa.

Harrastan nyt: Bloggailua ja salilla, sekä ryhmälikuntatunneilla käyntiä. Joskus tulee myös lenkkeiltyä. 

Parin lasillisen jälkeen perjantai-iltana kuuntelen Spotifystä: Aikalailla sitä samaa musiikkia, mitä muutenkin. Niin suomalaista, kuin ulkomaalaistakin. 

Noloin tv-ohjelma josta pidän: Pakko varmaan vastata tähän Salkkarit :-D Niiden lähiaikaiset juonenkäänteet on saaneet jo mut itsenikin kyseenalaistamaan, miksi katson kyseistä sarjaa enää... 

Bravuurini keittiössä (viinin lipittämistä ei lasketa): Hmm, en itseasiassa osaa vastata tähän. Osaan tehdä monenlaisia ruokia laidasta laitaan, joten mitään tiettyä ''ylitse muiden'' bravuuria ei taida edes olla.

Melkein hävettää kertoa, mutta itken aina kun: En itkeskele hirveästi, ellei jotain kamalaa ole tapahtunut, mutta jotkut leffat tai sarjat menee kyllä helposti tunteisiin. 

Lapsuuteni lempilelu: Bratzit, palapelit ja Babyborn.

Lempilelu nykyään: Kännykkähän se taitaa olla.

Salainen paheeni: Tää ei kyllä oo kovin salaista, mutta päiväunien nukkuminen on jotenkin salakavalasti tullut yleiseksi jutuksi mun elämässä.. 

Eikun se ihan oikea salainen paheeni: Supervaikeita nämä kysymykset.. Mulla ei oikeesti oo mitään ihmeellisiä paheita, joskus tulee herkuteltua liikaa, mutta eiks se oo ihan normaalia..? 

Viisaus, jonka tähän mennessä olen oppinut: Ihan jokaisella elämän tapahtumalla on joku tarkoitus. Vaikka tapahtuma tuntuisi sillä hetkellä tosi huonolta jutulta, se tuo silti aina myös jotain hyvää mukanaan (vaikka sitä ei heti tajuakaan), ennemmin tai myöhemmin. Aina kun yksi ovi sulkeutuu, toinen avautuu. Usein näin jälkeenpäin sitä tulee ajateltua, että niin moni asia olisi jäänyt kokematta, jos tiettyjä juttuja ei olis tapahtunut mulle. Myös kliseeltä kuulostava ''aika parantaa haavat'' on todettu monen monta kertaa todeksi. 

Kun näin tämän aikuisten ystäväkirja -haasteen ekaa kertaa blogimaailmassa, halusin heti toteuttaa tämän itsekin! Tuli niin isot flashbackit omasta ala-asteajasta, jolloin ystäväkirjat kiersi luokassa harva se päivä. Toivottavasti tällainen vähän erilainen postaus tähän väliin toimi teidän mielestä yhtä hyvin, mulla oli ainakin hauskaa kirjoitella tätä :-D Postauksen kuvat on jostain syystä vähän sumeita, mutta menkööt tällä kertaa. 

Kivaa viikonlopun jatkoa ♥