ALL ABOUT MY HAIR TAG

Oon saanut vuosien aikana monen monta kysymystä liittyen mun hiuksiin, sekä niiden hoitoon ja laittoon. Toivottavasti tämä postaus antaa vastauksia kysymyksiinne ja tottakai jatkan vastailua myös kommenttiboksin puolella, jos teidän mieltä jää arveluttamaan jokin asia liittyen postauksen aiheeseen! Kuvat ovat jostain syystä hieman rakeisia ja muutama tuotekin jäi kuvaamatta, mutta älkää antako sen häiritä :-) 

1. Milloin muutit hiusmalliasi ensimmäisen kerran? 

Mulla oli pienenä polkkatukka ja joskus ala-asteen lopussa aloin sitä kasvattamaan pidemmäksi. Ei nyt siis tavallaan hiusmallin vaihtoa oo kerroksittain leikkauksen lisäksi ikinä varsinaisesti tapahtunut. 

2. Milloin värjäsit/raidoitit hiuksiasi ensimmäisen kerran?

Se tais olla seiskaluokan syksyllä, kun oltiin kaverin kanssa kaupassa ja eksyttiin hiusväriosastolle. Siitä se ajatus sitten lähti ja kertaheitolla mulle tuli tummat hiukset! 

3. Hiustuote, jota ilman et voisi elää?

Tällä hetkellä voisin vastata, että Wellan luxeoil, jonka ostinkin vasta viikko sitten. Se tuoksuu älyttömän hyvälle ja tekee hiusten latvoista tosi pehmeät. Harmiksi unohdin kuvata kokonaan tämän tuotteen, sekä Moroccanoilin hiusöljyn.


4. Hiustuote, jonka ostoa kadut? 

No, ei mulla oikeestaan oo mitään sellaista. Toisaalta sen elämäni ensimmäisen hiusväripurkin (mistä ylempänä mainitsinkin) oisin voinut jättää ostamatta ja suunnata kampaajan hoiviin värjäykseen.

5. Millaiseksi haluaisit värjätä hiuksesi? 

Kaipaisin tällä hetkellä kovasti tähän reuhkaan jotakin uutta, niin värin kun pituudenkin puolesta. Latvojen vaalentaminen houkuttelisi jälleen kovasti ja esimerkiksi tällaiset hiukset kiehtoisi! Tosin tyvi saisi jäädä hieman tummemmaksi. Mutta saas nähdä... 

6. Minkä hiustenhoitotuotteen haluaisit hankkia? 

Jos tanlge teezer -harja lasketaan tähän kategoriaan, niin ehdottomasti sen! 

7. Mitä mieltä olet hiustenpidennyksistä? 

Mikäs siinä, kuhan ne ovat hyvin laitettu, niitä hoidetaan ja ne sulautuvat omien hiusten sekaan hyvin eli yksinkertaisesti näyttävät hyvältä. Uskon kuitenkin, etten itse tule ikinä lähtemään tuohon rumbaan mukaan muunmuassa laiskuuteni takia. 8. Hiustenhoitosääntö. jota harvoin noudatat? 

Hmm.. Jossain vaiheessa mulla ei ollut käytössä ollenkaan lämpösuojaa, mutta sekin löytyy nyt. En oikeastaan keksi tähän nyt mitään. 

9. Käytätkö vitamiineja hiustesi kunnon parantamiseksi? Ovatko ne auttaneet?

En käytä, enkä ikinä ookaan kokeillut vastaavia. Joistain blogeista oon kuitenkin lueskellut näistä vitamiineista, joten kai niitä voisi joskus kokeillakin. Tosin hiustenkasvuun en kyllä tarvitse nopeutusta, sillä se hoituu ihan luonnostaankin aika tehokkaasti.

10. Kuka on hiusidolisi? 

Tää on tosi vaikee, koska just nyt ei tuu mieleen ketään. Annika O omistaa ainakin superkivat hiukset ja tykkään kyllä monen ystävän ja tuttavankin tukasta.