ANSWERS PART ONE

Mitä toivot tulevaisuudelta? // Toivon, että mun ja Aleksin suhde kestäis, saisin ylioppilaslakin vuonna 2016, valmistuisin jossain vaiheessa haluamaani ammattiin ja että välit mun nykyisiin hyviin ystäviin pysyis ennallaan ja toivon olevani onnellinen!

Lemppari kosmetiikkatuote? // Moroccanoil hiusten hoitoöljy ehdottomasti, jos tän nyt voi kosmetiikkatuotteeks siis laskea.

Mitä söpöjä tapoja Aleksilla on? // Hän tykkää esimerkiksi järjestellä mulle joitain pieniä ylläreitä aina välillä :-)

Ootko tyytyväinen itseesi?  // Olen, joitain pieniä epäkohtia lukuunottamatta.

Lemppari hajuvesi? // Mulla on tällä hetkellä just hakusessa uus lempparituoksu, mut sanotaan nyt vaikka toi viimisiä vetelevä Escadan Cherry in the air.

Tiiätkö vielä mitä aiot tehdä lukion jälkeen? // En tiedä ihan tarkasti vielä, mulla on tällä hetkellä useita eri vaihtoehtoja päässä. Onneksi ei tarvi ihan vielä päättääkään!

Missä kaukomaassa haluaisit käydä? // En oikeen ymmärrä mitä tolla kaukomaalla nyt haetaan, mutta ainakin haluisin matkustaa Amerikkaan ja Ausseihin vielä mun elämän aikana :-D

Lemppari karkki? // Varmaankin suklaa ja irtokarkit.

Lemppari kirja? // En lue muita kun koulukirjoja, joten lempparia ei oikeestaan edes ole.

Kuinka pitkä oot? // Taidan olla jotain 160cm lähistöllä.

Miten kuvailisit sun tyyliä? // Useesti ainakin aika yksinkertainen.

Lemppari elokuva? // Apua, oon nähny tosi monia hyviä leffoja, mutten just nyt muista minkään todella hyvän nimeä!

Miten syöt ja liikut yleensä? // Syksystä lopputalveen kävin säännöllisesti salilla, mutta sitten se jotenkin jäi, kun mun salikaveri eli äiti oli kipeä niin kauan.. Nyt oon ollu todella laiska, enkä esimerkiksi nyt lomalla oo tehnyt muuta treeniä, kun yhden spinningin.. Herkutellu oon taas ihan liikaa, roskaruokaa on mennyt ihan älyttömästi ja sitä kautta myös rahaa. Pakko alkaa skarppaamaan pian!

Lemppari matkakohde? // Jos tässä nyt kysytään sellasta missä oon itse ollut, niin sanoisin Lontoon ja Espanjan ainakin. Oikeestaan kaikki paikat on ollu ihania missä oon matkustellut.

Mikä olisi sun unelma-ammatti? // Olis siistiä bloggailla tai valokuvata työkseen.

Päivittäiset meikkisi? // Nyt kesällä en oo juurikaan meikannut, koska suurimmilta osin mun iho on aika hyvässä kunnossa ja kun noi ripsienpidennyksetkin löytyy, niin en oikeen muuta tarvi. Jos vähän haluun panostaa niin laitan peitevoidetta (tummiin silmänalusiin), eyelineriä ja usein aurinkopuuteriakin.

Ootko viihtyny lukiossa? Mikä siellä on ollut parasta? Entä mikä huonointa? // Oon viihtyny tosi hyvin! Parasta tähän mennessä on ollut ihanat uudet ystävät, mukavat opettajat ja kaikki erikoiset päivät tai tapahtumat. Huonoa on tietysti ollut ne epätoivon hetket, kun on joutunut tuskailemaan koeviikolla jonkun aineen kanssa. Mitään muuta negatiivista ei oikeestaan nyt tuu mieleen.

 

kuva: Weheartit


Horoskooppisi? // Jousimies.

Ootko enemmän sosiaalinen vai ujo? // Omasta mielestä jotain siltä väliltä. Oon kyllä nykyään paljon rennompi ja oma itseni uusienkin ihmisten seurassa, muutama vuosi sitten tilanne oli vähän erilainen. Jonkunasteisesta ujoudesta oon siis pääsemässä eroon!

Mikä olisi seuraava objektiivihankintasi? // Hetki sitten katselin netistä laajakulmaobjektiivia, mutta hinta on mun budjettiin ihan liian korkeella.. Todennäköisesti jossain vaiheessa hankin ainakin Canonin EF 50mm f/1.4 objektiivin! Saa nähdä :-)

Lemppari vuodenaika? // Kesä!

Milloin ja miksi aloitit bloggaamisen? // Muistaakseni perustin ensimmäisen blogini melkein neljä vuotta sitten. Noihin aikoihin moni tuttava tai ystävä kokeili myös bloggausta ja varmaan sitä kautta innostuin itsekin aloittamaan ja tässä sitä nyt sitten ollaan!

Oletko koskaan lintsannut? // Kyllä.

Seuraatko mitään tv-sarjoja? // Aktiivisesti seuraan kai vaan Salkkareita. Oon niihin niin koukussa ja oottelen kesätauon loppuvan jo, haha..

Kolme nettisivua, joita käytät eniten? // Blogger, Facebook ja Youtube.

Mihin maahan et ikinä suostuisi muuttamaan? // Ekaksi tuli mieleen Venäjä, en tiedä miksi. En oo ikinä käynyt siellä, mut en kyllä oikeestaan haluiskaan.

3 ärsyttävintä julkkista? Miksi? // En pysty sanomaan nyt muuta kun Johanna Tukiaisen. Hän on omalla typerällä käytöksellään ja puheillaan pilannut maineensa varmasti monen muunkin suomalaisen silmissä, niin myös mun. Niin turha julkkis mun mielestä!

Oletko omasta mielestäsi omahyväinen? // En.

Ootko matkustellu paljon? Missä maissa? // Pienen elämäni aikana on tullut matkusteltua Ruotsissa, Virossa, Kreikassa, Turkissa, Espanjassa ja Englannissa. Oon siis matkustellut mun mielestä ihan kivasti ja oon kiitollinen noista kokemuksista :-)

Mitä koruja käytät eniten? // Mulla on kaulassa melkein aina tää Aleksilta saatu hopeinen sydämen puolikas. Jos lähden jonnekin niin useesti ranteesta löytyy myös Nelliltä saatu rannekoru ja korvissa helmikorvikset.

Onko sulla allergioita? // Ei oo ainakaan todettu.

Miten rentoudut? // Makoilen sängyllä, selailen Weheartittiä, vietän aikaa kavereiden tai poikaystävän kanssa, herkuttelen..

Onko sulla lävistyksiä? Haluaisitko lisää? // Multa löytyy korvikset ja napakoru, enkä varmaankaan ota enempää.