ANSWERS PART TWO

Mikä on sun suurin unelma? // Suurin unelma olisi oma perhe ja se, että pääsisi matkustelemaan mahdollisimman paljon! 
Mitä mieltä oot rasismista? // Lyhyesti sanottuna se on musta typerää. Kuka siitä muka tykkäisi? 
Lemppariblogi? // Tosi monia, mutta sanotaan nyt vaikka Annika O.
Oudoin tapasi? // Ehkä se, että jos mulle tulee yhtäkkiä mieleen joku juttu mikä pitäs tehdä, niin mun on pakko tehdä se ihan heti, koska ajattelen, että mulle tai jollekin mulle tärkeälle käy jotakin jos en nyt tee sitä tiettyä asiaa :-D 
Haluaisitko asua ulkomailla? Missä ja miksi? // En luultavasti haluaisi muuttaa ulkomaille koko loppuelämäksi, mutta olis supersiistiä asua tyyliin vuoden ajan vaikkapa jossain päin Amerikkaa!
Lempparivaatemerkki? // Mulla ei kauheesti oo mitään merkkivaatteita, mut esimerkiksi Nikellä on ihania urheiluvaatteita.. 
Kenelle pystyt puhumaan ihan kaikesta? // Porukoille, Aleksille, Nellille ja Jennille ainakin :-) 
Mitä sana onnellisuus merkitsee sinulle? // Mulle onnellisuus on sitä, että mun läheiset ovat onnellisia! Sitä kautta mäkin oon onnellinen :-) 
Lemppariruoka? // Kanasalaatti tai tortillat! 
Mikä saa sut pelkäämään pahempaa huomista? // En oo ihan varma ymmärsinkö tän kysymyksen oikein, mutta esimerkiksi kaikki järkyttävät uutiset maailmalta saa mut pelkäämään. 
Onko sulla allergioita? // Ei ainakaan oo todettu mitään, enkä oo käynyt missään testeissä. Tosin luulen mulla olevan joku allergia, koska kesäisin aivastelen todella monta kertaa päivässä. 
Noloin asia mitä olet tehnyt yläasteella? // Haha en halua ees miettiä! 
Lemppariaine koulussa? // Hmm tää on oikeesti aika paha.. Psyka on ainakin ollut ihan kivaa. 
Mitä kieliä osaat ja kuinka hyvin? Haluaisitko oppia vielä jotakin muita kieliä? // Osaan tietenkin suomea ja sen lisäksi englantia ja ruotsia. Englannilla pärjään ihan hyvin ulkomailla, mutta ruotsilla en kyllä pärjäisi läheskään yhtä hyvin. Varsinkin nyt loman jälkeen tuntuu, että ruotsin sanat ja kielioppi on ihan hakusessa! 
Paljonko käytät kuukaudessa rahaa ulkonäköösi? // Riippuu ihan vaan siitä, mitä juuri siinä kuussa on tapahtunut. Normaalisti en paljoakaan. 
Tärkeimmät asiat sun elämässä? // Läheiset, rakkaus, terveys ja yleisesti onnellisuus :-) 
Millainen on hyvä ystävä? // Häneen voi luottaa aina, hän on rehellinen ja ihminen, johon voi turvautua ihan milloin tahansa! Huumorintaju on myös mun kanssa elämisen kannalta ainakin ihan välttämätön piirre.
Millaisista ihmisistä pidät/et pidä? // En pidä valehtelijoista tai kaksinaamaisista ihmisistä.. Myös ylimieliset ja itsekkäät ihmiset saa mut ärtyneeksi. Valitus ja kamala negatiivisuus on myös tosi rasittavaa! 
Milloin/minkä ikäisenä haluaisit naimisiin? // Tarkkaa ikää en osaa sanoa, mutta sitten kun elämä on muuten raiteillaan ja se tuntuu hyvältä hetkeltä :-) Lempiurheilulajisi? // Mulla ei oo mitään lempparia, koska en tällä hetkellä harrasta varsinaisesti mitään lajia.
Viihdytkö paremmin ulkona vai kotona? // Riippuu niin paljon päivästä ja fiiliksestä!
Millaista nimeä et ikinä haluaisi antaa lapsellesi? Miksi? // Haluaisin lapseni nimen olevan jotenkin erilainen tai nimen takana pitäisi olla jonkunlainen tarina. En tykkää mistään ihan perus nimistä. 
Mikä on järjettömin huhu, mitä olet itsestäsi kuullut? // Nyt ei kyllä tuu mitään mieleen. 
Odotatko talvea? Ehkä vähän, vaikka kesä oliskin saanut jatkua vielä! 
Onko sulla lempilaulajaa tai bändiä? // Ei ole, kuuntelen nykyään tosi monipuolisesti kaikenlaista musiikkia. 
Kuinka usein syöt herkkuja? // Kesän herkutteluiden jälkeen oon yrittänyt nyt syksyllä rajoittaa muutaamaan kertaan viikossa. Tänä syksynä en kuitenkaan halua aloittaa mitään herkkulakkoa, joten fiiliksien mukaan mennään! 
Oliko Summer upissa kivaa ja olitteko hyvillä paikoilla? // Joo oli tosi hauskaa! Oltiin useimmilla keikoilla tosi hyvillä paikoilla :-) 
Oletko tyytyväinen elämääsi? // Tällä hetkellä voin rehellisesti sanoa, että kyllä! 
Paras muisto viime kesältä? // Kesää 2014 voi varmaan sanoa jo viime kesäksi... Mulla ei oo pelkkää yhtä parasta muistoa, kaikki hetket ihanien ihmisten kanssa oli mieleenpainuvia :-)