AQUAPARKHeippa taas! Oon viettäny viimiset kaks päivää lähes poikkeuksetta kokonaan rannalla. Toissapäivänä uskaltauduttiin jopa kokeilemaan Kouvolan Tykkimäkeen tänä kesänä avattua vesipuistoa. Musta on ihan kiva, että tollanenkin paikka saatiin tänne, mutta monissa asioissa on kyllä vielä parantamisen varaa.. Ehkä nekin asiat korjataan pian :-) Muutamista vesipuiston puutteista huolimatta päivä kului kivasti uima-altaissa ja liukumäissä rentoutuen. Mun mielestä tuo paikka on myös vähän ylihinnoitettu, mutta tulipahan nyt kokeiltua. Luulen, että tuo paikka jää ainakin mun osalta sellaseksi 'kerran kesässä' paikaksi! 

Eilen oltiin koko päivä ihan maksuttomalla normirannalla, mikä kelpasi meille myöskin tosi hyvin. Iltapäivällä aurinko oli pilvessä melkein kokoajan, niin lähdettiin sitten grillin kautta kotiin. Eilisiltana lähdin vielä rantapäivän jälkeen leffaan Jennin kanssa katsomaan sitä kauan hehkutettua The fault in our stars (tai Tähtiin kirjoitettu virhe) -leffaa. Odotukset oli leffateatterin saliin astuessa todella korkealla, koska niin monesta suunnasta oltiin kuultu kamalaa hehkutusta. Mun on kuitenkin pakko sanoa, ettei se leffa musta kuitenkaan ollut läheskään kaikkien mun odotusten arvoinen.. Elokuva oli tietenkin todella surullinen, romanttinen, eikä draaman aineksia puuttunut, mutta jotenkin se ei muhun vedonnut kunnolla. Tää on tosiaan vaan mun mielipide ja tiedän että oon varmaan ainuita ihmisiä kehen tää leffa ei oikeestaan iskenyt mitenkään, joten te saatte tottakai olla ihan omaa mieltä jos olette kyseisen leffan jo käynyt katsomassa :-) Leffa ei yltänyt suosikkeihini, mutta ei se huonoimmastakaan päästä ollut! 

Nyt mun täytyy pistää tietokone kiinni ja varmistaa, että kaikki tarvittava on viikonloppua varten laukussa lähdössä mukaan. Oon viikonlopun kokonaan Aleksilla ja sunnuntaina vietelläänkin sitten siellä päässä rippijuhlia. Kyyti tulee kohta, joten nähdään taas myöhemmin! Aurinkoista viikonloppua kaikille :-)