ARKIKUVIA JA HÖPÖTYKSIÄ

Moikka! Multa ei oo pitkään aikaan ilmestynyt tänne blogiin tälläsiä sekalaisia kuvia ihan normielämästä, joten tässä sitä nyt oltas. Vanhimmat kuvat on otettu joskus loppukesästä ja uusimmat sitten ihan lähiaikoina. Kaikenlaisia kuvia on ehtiny muistikortille kasaantua, joten tällanen kuvapläjäys tähän väliin on varmaan ihan hyvä vaihtoehto ennenkö unohdan nämäkin kuvat vaan omiin arkistoihin :-)
Eräänä sunnuntaina kokoonnuttiin meille ja päätettiin leipoa brookiesseja (tai miten se sanotaankaan?). No, ne ei kyllä onnistunut ihan niinkun toivottiin, vaikka meidän mielestä noudatettiinkin ohjetta ihan kokoajan.. Kyllä noikin upposi, vaikka kieltämättä tossa toisessa kuvassa näyttää vielä järkyttävämmältä, mitä ne edes oli! Parempi onni ensi kerralla, jos sellasta enää tulee haha :-D

 


Haluaisin niin paljon jo kampaajalle.. Hiusväri on haalistunut taas hetkessä ja sekavärisen kokonaisuuden kruunaa tuo vaalea tyvikasvu.. Kaikenlisäksi mun hiukset kasvaa nykyään älyttömän nopeasti, vaikken oo kyllä muuttanut mitään tekemisiäni siihen suuntaan. No, siitä en kyllä valita, mutta kieltämättä tyvikasvun nopea tulo välillä vähän ärsyttää! Onneksi kuitenkin koeviikon jälkeen olis tarkotus mennä Nellin käsittelyyn, saa nähdä mitä kivaa näille hiuksille sitten keksitään. Kaikenlaisia ideoita olis kyllä päässä jo valmiiksi!

 


Monilla tavoin raskas viikko onneksi jo lähes takana päin. Viikko alkoi huonojen ja mieltä painavien uutisten kera ja on tietenkin myös ollut pakko pitää pää ja ajatukset kasassa kokeiden kanssa, mutta kyllä positiivisiakin juttuja on tapahtunut. Esimerkiksi eilen psykan kokeen jälkeen näin sattumalta kaveria, jota en ollut sitten heinäkuun jälkeen nähnytkään. Ehdittiin jutustella puolisen tuntia, ennenkö mun oli lähdettävä bussilla kotiin. Oli kuitenki superkivaa nähdä ja vaihtaa pikaisesti kuulumisia!

 


Mun poikaystävä ja samalla muunmuassa mun vakiokuvaajana toimiva Aleksi on tällä hetkellä monen sadan kilometrin päässä. Kun seuraavaksi nähdään, on meidän viime näkemisestä suunnilleen kaksi viikkoa. Onneksi nää ei oo ekoja kertoja, kun ollaan erossa toisistamme näin pitkään. Jossain vaiheessa tällaseen jopa tottukin, mutta nyt kesän jäljiltä ollaan vielä totuttu näkemään paljon useammin. Jos jotain positiivista halutaan hakea tästäkin hommasta, niin se etten nää Aleksia nyt viikonloppuna, voi olla ihan hyvä juttu mun vikoja kokeita ajatellen. Seuraavaks kun nähdään, oon siis onneksi päässyt irti koestressistä ja voin jo ottaa rennommin!

 


Mulla olis kauhea hinku päästä taas matkustelemaan junalla ja etenkin Helsingissä tai Tampereella olis kiva lähteä käymään, ihan vaan maisemanvaihdoksen ja kenties shoppailunkin merkeissä. Kesälomalla tuli käytyä muutamia kertoja eri kaupungeissä erinäisten syiden takia, mutta nyt koulun alkamisen jälkeen ja syksyn tultua ei oo ollut kamalasti aikaa lähteä. Onneksi syysloma on pian tulossa ja silloin mulla onkin kalenteriin merkitty yksi päiväreissu pääkaupunkiseudulle! 


Tällasta tällä kertaa, palataan seuraavaksi viimeistään alkuviikosta luultavasti viime viikolla otettujen kuvien kera.. :-)