ASUJA VUODEN 2014 VARRELTA

Moi! Lähipäivinä eri blogeissa on pyörinyt asukollaaseja viime vuodelta ja olihan munkin lopulta pakko pistää lusikkani soppaan ja tehdä omani. Näitä kollaaseja kasatessani yllätyin siitä, miten monia asuja oon saanut tännekin kuvattua, eikä tässä edes ole kaikki! Alunperin en ollut tekemässä tällaista postausta, koska ajattelin, ettei mulla ole moniakaan asukuvia viime vuodelta, mutta yllätyinpäs kerrankin positiivisesti.

 


Mun tyyli on aina ollut tosi yksinkertainen. Yksinkertaisia vaatteita yhdistettynä toisiin yksinkertaisiin juttuihin. Toki joskus saatan 'repäistä' ja pukea päälle jotain mulle vähän vieraampaa, mutta pääosin viihdyn paljon simppeleissä asuissa. En oikeastaan edes keksi muuta adjektiivia yksinkertaisen lisäksi, jolla tyyliäni kuvaisin. 

Mun vaatekaappien käytetyin vaate on varmasti tällä hetkellä mustat farkut, niinkuin varmaan voi näistäkin kuvista jo huomata. Tuo harmaa huivi on myös syksyisin ja talvisin ollut kovassa käytössä siitä lähtien, kun sen viime vuonna ostin. Kesäisin aurinkolasit on mulle se juttu ja ne näkyykin tosi paljon kesäisissä kuvissa! Myös kaikenlaiset farkkujutut, kuten farkkutakit, sekä farkkuliivit ovat jo pitkään olleet mun suosikkivaatteita.Viime kesänä ihastuin erityisesti erilaisiin hameisiin ja mekkoihin, mutta loppujen lopuksi sain hillittyä vähän itseäni, enkä kiikuttanut niitä kaupoista kotiin itselleni muutamaa kappaletta enempää. Kesän 2014 aikana kulutin kirjaimellisesti puhki myös kahdet ihanat ballerinat, joten kevään tullessa mun pitääkin lähteä ballerinaostoksille :-)

 


Ei mun tyyli tainnut tuossa vuoden aikana kauheesti muuttua suuntaan tai toiseen, samoilla linjoilla mennään, kuin aikaisemminkin! Nyt alkuvuodesta mun pitäisi siivota vaatekaapit ja hankkia ehkäpä jopa kirpparipöytä kaikille niille tarpeettomille vaatteille. Niitä riittää kaapeissa ihan kamalasti ja olisi kiva saada ne sieltä pois, sekä siinä samassa sitten vapautuisi tilaa uusillekin vaatteille. Yritän tosin nyt alkuvuodesta olla pienessä shoppailulakossa, jotta sitten vanhojenristeilyllä voin tuhlata kunnolla. Ja kohtahan niitä kevätvaatteitakin alkaa tulemaan kauppoihin, en malta odottaa! :-) 

Tällä kertaa tälläinen ei niin mun tapainen postaus, mutta vaihtelu virkistää. Viikonloppu on taas ohi ja pikkuhiljaa pitäisi kai alkaa valmistautumaan uuteen viikkoon, joten nyt menee läppäri kiinni ja jatkan iltaa huomiseen sanakokeeseen lukien. Toivottavasti teidän vuosi on alkanut kivasti ja jatkuisi myös samoilla linjoilla!