@ I LOVE ME 2016

Oon jo muutamana aikaisempana vuonna haaveillut pääsystä I love me -messuille, sillä monet ystävät ja tutut ovat hehkuttaneet niitä. Vielä eilisiltapäivänä tilanne näytti jälleen siltä, etten tänäkään vuonna pääse paikan päälle tsekkaamaan messujen tarjontaa, mutta sitten illalla viestiteltiin Nellin kanssa ja päätettiin sittenkin lähteä sinne tänään!

Jos joltain on mennyt tämä tapahtuma ihan ohi, kyseessähän on siis Helsingin Messukeskuksessa koko viikonlopun kestävät messut, jotka sisältävät viisi eri aluetta liittyen mm. kauneuteen, terveyteen ja lifestyleen. Esillä on jos jonkinlaisia meikkejä, koruja, vaatteita ja terveysjuttuja sun muuta, eli varmasti jokaiselle löytyy jotakin itseä kiinnostavaa. 

Tänään, meidän visiitin ajankohtana oli viimeinen messupäivä ja porukkaa riitti vielä aika paljon. Tungoksessa ei hirveästi malttanut katsella mitään erityisen tarkasti, joten shoppailut messuilla jäi erittäin vähäiseksi. Aiemmin kuulemieni hehkutusten perusteella mun odotukset näiltä messuilta oli nousseet tosi korkealle, minkä takia vähän petyin tarjontaan.. Odotin isompaa kosmetiikkapuolta ja esimerkiksi Macin piste olisi ollut kiva lisä! Oli kuitenkin kiva kierrellä, katsella erilaisia juttuja ja viettää vähän tavallista erilaisempi sunnuntaipäivä :-)