@ LAHDEN MM-KISAT 2017

Täällä Lahdessa on vihdoin startanneet ne odotetut MM-kisat! Oonkin jo aiemmin tainnut mainita, että me ollaan koulukavereiden kanssa siellä koko kisojen ajan vapaaehtoisina järkkäilemässä lapsiparkkia. Työpäiviä meillä taitaa jokaisella olla muistaakseni neljä, ja vapaapäivinäkin saadaan tulla vapaasti hengailemaan alueelle. Itselläni on jo puolet työvuoroista takana. Eilen tultiin vielä superpitkän työpäivän jälkeen katsomaan Antti Tuiskun keikkaa. Oli kyllä ihan huikee meno, vaikka vähän meinas jalat jo painaa! Keikan jälkeen lähdin itse onnellisena kotiin nukkumaan ja osa porukasta jatkoi vielä kaupungille. 

Torstaina oltiin tosiaan alueella tsekkailemassa meininkiä ja kisatunnelmaa ihan muuten vaan ja tottakai käytiin moikkailemassa myös päivän lapsiparkkilaisia! Kisafiilis näyttää kaikilla olevan tosi hyvä ainakin näiden ekojen päivien perusteella ja on superkivaa olla osana tällaista tapahtumaa :-) Hauska nähdä, miten tällaiset juhlakisat vetävätkin niin paljon porukkaa puoleensa.

Tänään tulin hetkeksi hengähtämään kotikotiin Kouvolaan kesken kisahulinoiden. Seuraava työpäivä on vasta torstaina, joten siihen asti voin viettää vähän kuin pientä hiihtolomaa. Viimeistään keskiviikkona on kuitenkin palattava takaisin Lahteen, sillä silloin meitä odottaa Ylex:n järkkäämä afterski -tapahtuma, en malta odottaa! 

Nyt niihin kisakuviin! Kiitos vielä seurasta Emmi, sekä Velma ja lapset