AT THE HARBOUR

Moi! Niinkun osa on jo huomannutkin, oon postaillut tässä lähiaikoina aika ahkeraan tahtiin.. Tällä hetkellä mulla on vaan niin hyvä fiilis tästä bloggaamisesta ja oikeestaan kaikesta muustakin, joten mikäs tässä on postaillessa, kun kuvia ja juttuakin löytyy! Tuskin teitäkään haittaa tämä postausvälien lyhentyminen? Katsotaan sitten koulujen alkaessa, että miten tässä taas käy. Nyt ollaan ainakin ihan hyvällä mallilla! 

Tänään elikkäs viimeisenä lomamaanantaina oltiin porukoiden ja Nellin kanssa käymässä päiväreissulla Lappeenrannassa. Kun se pääasia, minkä takia reissuun oikeastaan edes lähdettiin oli hoidossa, mentiin hetkeksi satamaan nauttimaan ihanasta päivästä ja lämmöstä. Pakko muuten sanoa, että Lappeenranta on kaupunkina mulle ihan vieras paikka, enkä siellä ole muutamia kertoja enempää ikinä vieraillut. Vähän outo juttu, koska kuitenkin kyseinen kaupunki on suht lähellä Kouvolaa! No, tänään tuli ainakin käytyä siellä :-)

Satamassa oli ihan pakko ottaa muutamat asukuvat, koska paikka ja maisemat oli niin kivoja :-) Mulla oli tänään päällä ekaa kertaa tuo kesäkuussa ostamani hame (minkä olin jo ehtinyt unohtaa kaapin pohjalle, hups) ja sain sen musta yhistettyä ihan kivasti mustavalkoisen topin ja tuon farkkuliivin kanssa. Tykkään tosta farkkuliivistä tosi paljon, koska se on ihanan helppo yhdistää monenlaisiin vaatteisiin ja se onkin varmaan näkynyt täällä blogissakin jo monia kertoja.  Mutta jospa nyt siirryttäis niihin kuviin, ennenkö innostun kirjoittelemaan tähän taas semmosen romaanin että huhhuh!