AVUNHUUTO

Maanantaina istahdin kampaajan penkkiin vähän extempore, mutta näin jälkikäteen oon maailman tyytyväisin, että menin. Sain kauan toivottua muutosta hiuksiin, vielä kun uskaltais napsasta pituudestakin enemmän pois.. Noh, ehkä mahdollisten ylppärijuhlien jälkeen sitten kesällä :-)

Hiukset ei nyt kuitenkaan ollut tän tekstin se ns. pääjuttu (vaikka kuvissa ne onkin suuremmassa roolissa), sillä mulla alkaa huomenna syysloma heti aamupäiväisen enkun tunnin jälkeen. Tuon viikon breikin aikana haluaisin panostaa blogiin ja siksi kaipaisinkin teiltä ideoita tai vinkkejä siitä, mitä tahtoisitte täällä blogissa nähdä. Oon jo jonkun aikaa ollut sitä mieltä, että haluaisin toteuttaa vähän monipuolisempia postauksia, joten nyt tarvinkin sitten teidän apua! Tiedän, että teitä on siellä jonkun verran, joten nyt jos joskus on aika kommentoida rohkeasti: millaisia postauksia toivoisit näkeväsi mun blogissa? 

Mielellään otan vastaan ihan normipalautettakin tuolla kommenteissa, mutta kuitenkin tällä kertaa painotan postausideoiden tärkeyttä!  Toivottavasti saisin nyt paljon hyviä vinkkejä, sillä välillä tuntuu, että puhun ihan yksin täällä.. 

Niin ja rentouttavaa lomaa vielä