BASIC ASU SYKSYYN

Niin se syysloma kului lähestulkoon mitään tekemättä, lukuunottamatta perjantain Lappeenrannan & Lahden reissua. Nyt ollaan taas takas koulun penkillä ja monenlaista puuhaa on sen puolesta tulossa: esseitä, esseitä, esseitä.. Sitä se lukio useimmiten on!

Viikonloppuna sain vihdoin aikaiseksi ostaa syksyksi ja talveksi muutamat tarpeelliset jutut, kuten kuvissa näkyvät älyttömän lämpimät Palladiumit! Mulla ei oo ikinä aikaisemmin ollut yhtäkään noiden tyylistä kenkäparia, joten ne ovatkin kivaa vaihtelua mun kenkävarastoon. Ja tottakai noi kaikenlisäksi näyttää tosi kivoilta ainakin omaan silmään. Nyt kelpaa ootella pakkasia hyvin fiiliksin!

Loppuviikoksi mulla on tiedossa monenlaisten asioiden hoitoa: vaatteiden kuskaamista uusille omistajilleen, lisää vaatteiden myyntiin laittoa, Vero Modassa käynti, alkuviikosta palautettavien tehtävien tekoa sun muuta mukavaa ja ei-niin-mukavaa. Kohta alkaa tulemaan ajankohtaiseksi myös muutamien synttärilahjojen hankinta. Loppuvuodesta onkin tulossa ainakin juhlien puolesta tosi hauska ja ilontäyteinen! Tämän vuoden yksi huipennus tulee olemaan myös oma täysi-ikäistyminen joulukuun alussa. Nyt vaan tiukkaa treeniä autokoulun suhteen, että saan kortin taskuun ennen joulua :-)

Ainiin, haluun vielä suuresti kiittää edelliseen postaukseen tulleista vinkeistä!  Mun täytyykin nyt ryhtyä metsästämään uutta ripsaria todenteolla.. Sitä ennen kuitenkin niiden esseiden pariin.

 See you soon ♥ 
POOLOPAITA Bikbok FARKUT Bikbok 
HUIVI Cubus KENGÄT Palladium RANNEKELLO Esprit

AURINKOLASIT Prisma 
Mitä mieltä ootte nyt kovasti kaupoissakin näkyvissä olevista poolopaidoista?


 Entä nuo mun uudet kengät, kivat vai ihan kamalat?