BIG LOVE: GHD GOLD CLASSIC STYLER

Heipat! Niin kauan kun muistan, mun hiukset on ollu mulle tosi tärkee juttu. Aina kun joku kysyy mistä pidän itsessäni, vastaan melkein heti, että hiuksista. Varsinkin nyt lähivuosina oon oppinut arvostamaan enemmän näitä äidiltä periytyneitä paksuja hiuksia, jotka myöskin kasvavat suht nopeasti (joskus pienenä halusin ohentaa mun hiuksia, mutta onneksi en kuitenkaan ikinä tehnyt mitään isompia ratkaisuja) 

En oo tainnutkaan aikaisemmin mainita, että mun vanha, monia vuosia kestänyt suoristusrauta päätti irtisanoa itsensä mun palveluksesta Summer Upin ensimmäisenä aamuna. Voitte vaan kuvitella kuinka mua ärsytti: festareille lähtöön oli n. 20 minuuttia aikaa ja sitten mulle kävi noin! Kyllä hätä keinot keksii ja mäkin lopulta selvisin Lahteen tästä pikku kömmähdyksestä huolimatta. Vaikka mulle on tärkeetä, että mun hiukset on hyvin (niin pinnalliselta kun tuo ehkä kuulostaakin jonkun korviin) niin eipä tuo suoristusraudan hajoaminen menoa paljoa haitannut! Lauantaipäivä mentiinkin sitten hiukset ponnarilla, eli ongelma oli siltä päivältä selätetty :-D 

Muutamia päiviä festariviikonlopun jälkeen kävin kiertelemässä kauppoja uuden raudan toivossa, mutten löytänyt mitään kovin hyvältä vaikuttavaa vaihtoehtoa. Hetken mietiskelyjen jälkeen päätin kerrankin panostaa tällaiseen asiaan ja tilattiin sitten kaverin äidin kampaamon kautta mulle Ghd-muotoilurauta. Joskus kauan sitten olinkin lueskellut kyseisestä raudasta netistä ja kuullut suositteluja muualta, niin tämä ei tullut mulle mitenkään uutena juttuna, vaikken itse ikinä ollutkaan tätä rautaa omistanut tai edes kokeillut. Yhteiseloa tämän raudan kanssa on nyt takana muutaman viikon verran, eikä valittamista oo kyllä löytynyt! Vaikka hinta kirpaisikin vähän markettirautojen hintoja enemmän, en oo katunut tätä ostosta siltikään yhtään :-) Jos haluaa lisätietoa Ghd-raudoista, kannattaa googletella tai sitten vaikkapa kysyä multa.. Jos jollain on laadukas suoristusrauta hakusessa, voin tyytyväisenä käyttäjänä suositella tätä lämpimästi!